Zavirite u raskošnu vilu koju Mišel Daglas želi da proda

 

Glumac Mišel Daglas napravio je izuzetno lijep video kako bi dodatno zainteresovao kupce za vilu koju je kupio prije 30 godina sa svojom prvom suprugom.

Oskarovac Mišel Daglas (74) svoju slavu je iskoristio kako bi privukao kupce da se zainteresuju za njegovu raskošnu vilu na Majorki koju želi da proda. U imanje se zaljubio prije 30 godina i odmah ga je kupio, za 3,5 miliona dolara s prvom suprugom Diandrom Laker, kćerkom austrijskog diplomate, a mnogo vremena je tamo provodio i sa Ketrin  Zita Džouns i njihovo dvoje djece – Dilanom i Sarjus.

Imanje s luksuznim vinskim podrumom, maslinama, bazenima i privatnom plažom u Španiji glumac prodaje za 32,4 milijuna dolara, a u video u kojem se hvali imanjem on ima ulogu naratora.

Impresivno imanje ‘S’Estaca’ sastoji se od sedam zgrada, odiše luksuzom i bogatom istorijom. Sagradio ga je nadvojvoda Ludvig Salvator, austrijski aristokrata. Ima dvije vikendice, pet apartmana i deset spavaćih soba, 11 kupatila, pozorište, bazen, biblioteku, podrum i vinograd.

Nekada su se na njemu odmarale velike zvijezde poput Toma Kruza, Nikol Kidman, Mišel Fajfer i Džeka Niklsona.

Cijena je prava sitnica, a prodaje se za 32,4 miliona dolara u sklopu agencije Florian Hofer of Engel &Vӧlkers. Daglas je ovu luksuznu kuću već stavio na prodaju 2014. godine, kada je za nju tražio vrtoglavih 60 miliona dolara.

Gloria.hr

Slični članci

Ostavi komentar