Završen treći City groove festival

Direktor festivala, Dragan Bulajić kazao je da City grove iz godine u godinu raste, i poprima razmjere svjetskih festivala.

“Uspjeli smo da dovedemo svjetska imena u Podgoricu, i mislim da se naš rad isplatio. Ovdje je mnoštvo razdraganih ljudi, a mi smo se potrudili da program za sve tri noći festivala bude raznovrstan, i da se nađe za svakoga po nešto”, kazao je on.

Bulajić ističe da je ovaj format festivala već doživio svoj vrhunac, te da već za sledeću godinu kao organizatori imaju u planu  nešto sasvim drugačije.

Za frontmena grupe Toć, Bojana Stojanovskog ovakvi formati festivala su sjajna prilika da se građanima predstave grupe, koje možda nikada ne bi imali prilike da čuju. Kaže da ga raduje nastup britanske pop zvijezde Kosheen, i najavljuje novi singl.

Upravo smo završili snimanje, vrlo brzo možete očekivati naš novi sing i spot za pjesmu  Jugo i bura”, poručio je on.

U nastavku večeri nastupila je Gabriela Cilmi a publika se prisjetila starih, poznatih hitova poput “Sweet about me”, “Love me Cos you wont  to” i drugih.

“Ovdje je prelijepo, prvi put sam u Crnoj Gori. Doputovala sam iz Makedonije, i imala sam priliku vidjeti vašu prelijepu zemlju. Line up festivala je odličan, publika još bolja i mislim da je ovo veče za pamćenje”, kazala je Gabriela.

Veče je spektakularnim nastupom zatvorila Kosheen. Posjetioci zadovoljni samim događajem, kažu da je “Za sve generacije”.

Posjetiteljka iz Španije nije prvi put u Crnoj Gori, i jako joj se dopada ideja gradskog festivala.

“Uživam noćas, najviše mi se dopao nastup Gabriele Cilmi”, kazala je.

foto..media biro

Related posts

Ostavi komentar