Žene su poludjele za ovim: Jedan od vodećih trendova u 2021. godini!

Blage i svijetle boje gledaćemo svuda oko nas u novoj sezoni, a posebno na lepršavim haljinama, sandalama i malim tašnama

Osim crno-bijelih kombinacija, belih haljina i patika, predimenzioniranih ramena, pruga i tufnica, riblje mreže, cvijetnog dezena, svuda oko nas ćemo, ovog proljjeća i leta, viđati pastelne nijanse – jedan od vodećih trendova u 2021. godini. Iako se pojavljuje na pistama skoro svake sezone, ono što je sada drugačije jeste to što dizajneri predlažu da nosite pastel od glave do pete.

Tačnije, treba da postanete prava hodajuća poslastica od žene. Ako vam na pamet padaju bombone, šećerna vuna, makaronsi, zaboravite sve to i pomislite na sorbe. Ove godine nose se sve nijanse sorbea, popularnog francuskog slatkiša koji od sladoleda razlikuje to što nema mlečnih masti i jaja.

A da je to super, uvjeravaju nas modne kuće Miu MiuPrada Hermès, mada u svojim kolekcijama nježne boje imaju i BalmainChanelIsabel Marant.

Nijansa koja dominira među pastelnim jeste roze, najnežnija boja spektra (pomislite na sorbe od lubenice), koju možete da kombinujete sa bledožutom, neboplavom, mint zelenom i lila. Nećete pogrešiti ni ako spojite pastelni i jarki neonski kolorit, a dozvoljeno je čak i da se ofarbate u bledoroze nijansu, što je već nekoliko godina u samom vrhu trendova kad su boje za kosu u pitanju. 

(Gloria)

Related posts

Ostavi komentar