Prinčevski par na medenom mjesecu u Srbiji?

Među brojnim vijestima sa vjenčanja britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl, koji su zbog proslave 70. rođendana princa Čarlsa odložili odlazak na medeni mjesec, pojavila se informacija da bi par kao destinaciju za svadbeno putovanje mogao da odabere Bocvanu.

Ipak, zvanična informacija o tome gdje će prinčevski par provesti medeni mjesec još nije zvanično objavljena. Možda bi, međutim, organizatori jedne turističke manifestacije iz Srbije mladencima mogli da pomognu da se odluče.

Organizatori gastronomsko-turističke manifestacije Mud(r)ijada – World Testicle Cooking Championship, svjetskog šampionata u kuvanju jela od bijelih bubrega, koja se održava u mjestu Lipovica kod Despotovca, objavili su na svojoj stranici na Facebooku poziv prinčevskom paru da svoj medeni mjesec provedu zajedno sa njima.

 

“Pozivamo princa Harija i Megan Markl da provedu divlji medeni mesec u Srbiji na Svetskom šampiontu u kuvanju jela od testisa, uživajući u našim specijalitetima. Naši specijaliteti garantuju produženje kraljevske loze i bogat seksualni život”, navodi se u postu organizatora Mud(r)ijade.

Ko zna, možda prinčevski par i odustane od safarija u Bocvani i odazove se ovom pozivu.

nezavisne.com

Slični članci

Ostavi komentar