Bil Gejts sa porodicom uživao u Crnoj Gori

Bil Gejts sa porodicom uživao u Crnoj Gori

Ovo je jahta Lady S, i njen prateći brod kojim su Bil Gejts s porodicom i prijateljemDanijelom Snajderom, došli u Crnu Goru. Dolazak Gejtsa izazvao je ogromno interesovanje javnosti.

U ljepotama Crne Gore nekoliko dana sa Gejtsom je uživao i Danijel Snajder američki milioner, većinski vlasnik američkog fudbalskog tima Vašington Redskins, kao i osnivač kompanije Snider Communications.

Međutim, uprkos tome što je  javnost željela da sazna gdje je odsjeo, gdje se kupa, šta jede, Gejts kao i mnoge poznate ličnosti ne želi da se eksponira u javnosti, detalji njegove posjete su strogo čuvana tajna, nije mu bilo moguće prići, niti ga fotografisati.

Kompanija Feadship je ove godine proizvela jahta Lady S, čiju unutrašnjost je dizajnirao Reimond Langton Design, a za spoljni izgled je bio zadužen Michael Leach.

Jahta ima sedam soba uključujući master apartman, kao i 4 VIP salona. Takođe, na brodu je poseban dio luksuzno opremljen i za članove posade.

Velike palube ove jahte pružaju široki spektar sadržaja, uključujući otvoreni bar i dovoljno prostora za sunčanje i opuštanje. Impresivni objekti za zabavu Lady S čini idealnom čarter jahtom za druženje i zabavu sa porodicom i prijateljima.

(cdm)

Slični članci

Ostavi komentar