Boro Stjepanović: Supruga i ja se prisjećamo zajedničkih trenutaka

Boro Stjepanović: Supruga i ja se prisjećamo zajedničkih trenutaka

Legenda domaćeg glumišta Boro Stjepanović juče je napunio 74. godine.

Prije skoro deset godina postao je penzionisani profesor i sada sa suprugom Zoricom uživa u seoskom životu u Crnoj Gori, gdje dijele sve poslove i trude se da sebi svaki dan ispune zanimljivim aktivnostima, kao što su izlasci na večere ili izleti do primorja.

Zahvaljujući međusobnoj ljubavi i razumijevanju, Boro tvrdi da su on i njegova supruga pronašli formulu za idealan suživot, a najviše su ponosni na sina Marka, koji je danas istaknuti beogradski urednik i novinar.

Na pitanje da li postoje pojedine scene iz serije “Nemoj da zvocaš” koje lice na one iz privanog života Boro kaže:

– Skoro sve situacije podsjećaju me na privatni život, jer smo supruga i ja sada ušli u fazu kada nemate mnogo toga na bračnom repertoaru. Bavimo se pitanjima kao što su šta jesti, obući ili gdje izaći, koji jubilej proslaviti i sa kim. Vrtimo neke stare priče iz prošlosti i prisjećamo se zajedničkih trenutaka, a baš te iste teme obrađene su i u seriji- rekao je on ranije za “Hello”.

Nije tipični Balkanac kada su u pitanju kućni poslovi.

– Nisam, radim ono što volim da radim kao što i moja žena radi poslove koji njoj prijaju i uvijek sve bude obavljeno kako valja, a da pri tom nikada ne dolazimo u situacije da prebacujemo jedno drugom što neko od nas nešto nije uradio.

– Godinama živimo na selu u Crnoj Gori, a pošto je tamo sve blizu često odlazimo do mora ili do Cetinja i trudimo se da sebi kvalitetno ispunimo dan. Kako bi nam kretanje bilo olakšano, u pedeset sedmoj godini položio sam vozački ispit i sada stalno putujemo.

Bora kaže da kad god može ide kod sina koji živi u Beogradu.

– Moj sin Marko ima kćerku Minu, koja ima devet godina, i sina Relju, koju je nedavno napunio pet. Imam i unuku Doru na Cetinju, to je zapravo kćerka moje bratanice, koju takođe mnogo volim.

Slični članci

Ostavi komentar