Espadrile su hit ovog ljeta, a jedan model se posebno izdvaja

Espadrile su hit ovog ljeta, a jedan model se posebno izdvaja

Espadrile su mnogima jedan od najomiljenijih modela obuće namijenjene za suvo vrijeme. To ne čudi budući da su na glasu kao izuzetno jednostavne i praktične, a istovremeno veoma raznolike i samim time pogodne za različite životne, ali modne prilike. Platnene, kožne, pletene, u nježnim bojama ili šarene – ima ih zaista raznih.

Akcenat na vrhu

Klasične espadrile dobile su ove sezone mali pomak u vidu vrha koji je naglašen u drugoj boji. Osim tradicionalnih modela izvedenih od tkanine u aktuelnoj ponudi možeš pronaći i one kožne. Izuzetno praktične, sjajno će stajati uz različite odjevne kombinacije.

Pletivo na nogama

Za ljubiteljke svjetlijih modela od tkanine, tu su tzv. pletene espadrile. One dolaze u različitim modelima, a variraju od jednostavnih sportskih s tankim đonom do romantičnih s povišenom petom.

Životinjski uzorak

U espadrilama sa životinjskim uzorkom sigurno nećete proći neprimijećeno, a izbor modela s animal printom je raznovrstan.

Na vezivanje

Na kraju tu je i prava poslastica – espadrile ukrašene trakama koje se vežu oko noge. Prema predviđanjima modnih znalaca upravo ovaj model biće najpopularniji ovoga ljeta.

(vijesti)

Slični članci

Ostavi komentar