Helen Miren: Stara sam i tako izgledam, to je sasvim u redu

Britanska glumica i oskarovka Helen Miren (73) godinama priča o tome kako joj ljepota nije važna, a zbog izgleda nikada ne bi otišla “pod nož”, prenosi Kurir.

“Stara sam i tako izgledam. I to je sasvim u redu. Ljudi govore o gracioznom starenju, a ja nemam pojma šta to uopšte znači. Za mene je to prihvatanje onoga ko ste, šta ste i nastavljanje dalje”,  rekla je legendarna glumica.

Kaže da joj “fenomen Kardašijan” nije impresivan, ali misli da je “to donijelo nešto dobro”, ženama je dozvoljeno da imaju zadnjicu i butine.

U intervjuu je otkrila i kako joj je jako bitna nezavisnost, a roditelji su je još od malih nogu učili kako nikada ne treba da zavisi od muškarca. Niti emotivno, niti finansijski.

“Jedna od stvari koju su me roditelji naučili, a to je za mene kao ženu vrlo važno, bilo je – moraš biti finansijski nezavisna. Uvijek sam radila, baš svake godine svoje karijere radila sam najmanje dva ili tri posla. Sada sam finansijski nezavisna i sigurna, a učinila sam to sama, niko mi nije pomogao”, otkrila je Helen.

Related posts

Ostavi komentar