“Imamo pravo da budemo zaštićene”: Milena Vučić pokrenula lavinu komentara i mnoge joj dame aplaudiraju

Milena Vučić, koja uveliko broji do porođaja, oglasila se na društvenoj mreži Instagram i podijelila jednu mudru poruku.

-Sve mi koje odbijamo loše priče, mržnju, pljuvanje drugih i svega što se dešava, žaljenje samih sebe. Jer volimo da se premjestimo na drugo, ljepše mjesto, da utonemo u svoje savršene „lude“ misli, topli dom, ljubav i zadovoljstvo, da se u tišini molimo. Jer imamo pravo i na taj osjećaj. Da budemo nježene i zaštićene.

Poznati pjevački par otkrio je lijepe vijesti putem društvenih mreža. Nikola Burovac i Milena Vučić u novembru 2017. godine postali su roditelji dečaka Nikše, koji će uskoro dobiti brata ili sestru.

Pjevačica je ranije rekla da je oduvijek željela veliku porodicu.

-Hvala bogu što mi je dao tu mogućnost i podario muža koji dijeli iste želje sa mnom- kazala je Milena Vučić.

Ona je dodala da je bila ushićena kada je saznala da je u drugom stanju.

-Kada sam saznala da sam trudna bila sam jako srećna i uzbuđena, jer sam to željela. Ali uvijek se javljaju neke dileme i razmišljanja koje su vjerovatno za svaku ženu koja je trudna normalna. Kakva ću biti majka drugom djetetu, da li ću moći da postignem sve jer ću imati dvoje djece, da li je pravo vrijeme za to, da li je prava razlika u godinama. Ali brzo nakon toga, pošto su mi prošle mučnine sam shvatila da odgovore mogu da nađem u sebi , srcu i duši. I tako je bilo-govori Milena, pa dodaje:

-Moja prva i druga trudnoća se prilično razlikuju. Brzo se zaboravi šta se dešava u tih devet mjeseci. Neki detalji se zaborave, ali ono što nisam jeste da ću dobiti zdravu bebu, zdravog dječaka Nikšu. Tako je bilo i ovog puta. Dobiću zdravu djevojčicu i mnogo sam srećna. Jer je to bila moja velika želja da dobijem ćerku i sina- zaključila je ona.

Muzičko-bračni par u novembru 2012. ozvaničili su svoju ljubav u „Hramu svetog Save“ na Vračaru. Odlično funkcionišu, jedno drugom su podrška, a ko je ljubomorniji u njihovom braku pjevačica za magazin “Hello!” nije krila:

–  Ja sam ta koja ima ljubomorne ispade, u većini slučajeva. Nije mi lako da to priznam, ali sam pomalo posesivna. To je zato što beskrajno volim svog muža i želim ga samo za sebe.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar