Imunolog Srećko Sladoljev: “Corona je neopasni virus koji je ‘Homo glupensa’ posjetio već 200 puta”cilj je zarada od vakcine.

Poznati imunolog i jedan od najpoznatijih hrvatskih boraca protiv korupcije i kriminala,čovjek koji je razotkrio laži oko svinjskog gripa, sada upozorava na sličan scenario. On se na svom Facebook profilu oglasio objavom o brojnim obmanama vezanim za Corona virus

Evo njegove objave:

”Zahvaljujući Coroni, službena medicina konačno je iskoračila iz sivila svojeg, te pokazala darovitost u drugoj struci – režiranju horora! Ovo što slušamo i gledamo nadmašilo je i Holivud i Diznilend skupa. Dokaz da su uspjeli su svakodnevna pojava: “Zvrnd. Zvrnd” “Halo?” “Doktore Sladoljev, da li je opasno, što nam slijedi, juče je neko kašljao u kafiću, hoću li umrijeti itd…”

Draga struko, ministri, političari i ostale neznalice, Corona je uobičajeni “influenza-like” ili gripi-sličan virus kakvi su Homo glupensa u zadnjih 70-tak godina godina posjetili dvjestotinjak puta. Prvo je SVE bila “gripa” (dijagnosticirala se “odokativno”), zatim se mikvalitativno testom za gripu (ili jest ili nije gripa, dakle “gripi slična”). A sada je takva “gripi-slična” Corona dobila svoj “OIB” te se može pratiti kvalitativnim testom.

Uprkos neslušljivom i negledljivom ponašanju struke koja iskače baš iz svake “paštete”, uprkos blokadi škola, kafića, saobraćajnica, pozorišta, sportskih borilišta, stavljanja u karantinu cijelih kontinenata i minucioznom praćenju zaliha papirnatnih maski (koje su samo vizualni utisak, a nikako fizička zaštita od virusa!!!), jasno je da se radi uobičajeno neopasnoj epidemiji “gripi-sličnog” virusa kojeg uz blage simptome preboli 85% ljudi.

Virus je izrazito prenosiv jer uz sve mjere opreza “šverca” posvuda, dolazi “niotkud”. To je laiku možda zastrašujuće, ali inteligentnom liječniku sugeriše nešto drugo. Uopše ne bi čudilo kada bi se serološkim testovima nakon svega ustanovilo da je na jednog zaraženog (sa izraženim simptomima!), dolazilo i deset (možda stotinu!) zaraženih bez simptoma! To su ti “niotkuda” po kruzerima koji u zatvorenom prostoru zaraze tek 10% putnika. Kao i kod famozne “svinjske gripe”.

Scenarij je sada znatno, znatno bolji. Kod “svinjske gripe” pogriješili su kada su prebrzo istrčali sa vakcinom (napravili su je prije nego je i izbila epidemija!), a sada su se istrčali sa specifičnom dijagnostikom za Corona virus. Coronu su dijagnosticirali na prvom oboljelom i to u Kini!

Kada se epidemija i histerija zaustave, kada se 1,5 milijarde dolara koje je iz američkog proračuna zatražio predsjednik Tramp realizuje u vakcinama (za što su u 2019. g. ishođena patentna prava!), tada će se moći serološki dokazati jesam li bio u pravu ili ne.

Na kraju, da li znate da je u razdoblju u kojem je “od Corone” umrlo 1000 ljudi, od malarije umrlo 50 PUTA više? Mirno spavajte. A “nezavisni kontrolori” neka rade svoj posao!”, napisao je dr. Sladoljev, koji kaže da je objavu pročitalo više od 100.000 ljudi u svega nekoliko sati.

Izvor: magazin Buka, Facebook

Slični članci

Ostavi komentar