– Još nisam spakovala kofere za Italiju. Toliko me projekata očekuje da ću ostati u Beogradu dok ne završim to, a onda ću da odem. Poslije toga ću po potrebi dolaziti u Srbiji da igram predstavu – kaže Jelisaveta, koja je supruga pratila i dok je igrao u Los Anđelesu.

– Samo što je ovdje ipak malo jednostavnije. Ipak je mnogo bliže.

– Otišla bih, ali samo na par dana. Nadam se bar pet. Ne bih mogla više zbog snimanja – kaže i otkriva da im je obojma trenutno ćerkica Petra centar sveta.

– Ona se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog pretjeranog privikavanja – kaže Jelisaveta, koja pored svih obaveza uspijeva da izađe u provod.

– Mislim da je to usko povezano. Da bi porodica bila dobra, mora izlazak da bude dobar (smijeh). Trudim se da mogu da uklopim sve. Da se vidim i sa prijateljima, jer je to nešto što se njeguje, kao i porodica. Uvijek napravim super raspored.

Na pitanje da li je u planu drugo dijete, Jelisaveta kroz osmijeh odgovara:

– Ma, ne znam. Meni je trudnoća bila božanstvena i stvarno je divno kada vidite trudnicu, uvijek se sjetite vaše trudnoće, ali o tom potom.

Vitku liniju brzo je vratila nakon porođaja.

– Sada ne stižem da treniram, na pauzi sam. Toliko sam aktivna, radim, u pokretu sam, tako da još kada bi potrčala ne bi izašlo na dobro – kaže Jelisaveta i otkriva da voli slatkiše i da ih se ne odriče tako lako, ali ipak više voli kada ih neko drugi spremi:

– Volim da kuvam, tako da mi ništa ne bi bio problem da napravim. Mada, mnogo je ljepše kada ti neko drugi spremi, recimo krofne.

Glumica priznaje da joj oko spremanja uloge pomaže Teo.

– On mi je pomagao kada sam pripremala “Hotel 88”. Imala sam mjesec dana da se spremim i on me je preslišavao.

Bacila sam se na rusko tržište

– Sada mi je prvo po planu da snimim jedan ruski film koji će biti u srpsko-ruskoj produkciji. Eto, bacila sam se ja i u to tržište – kroz osmijeh kaže glumica, koju smo pitali da li će postati konkurencija Milošu Bikoviću.

– Ne. (smijeh) On nam pomaže, on je naš. Osim tog filma očekuju me još dva-tri projekta o kojima zbog ugovora ne mogu još da pričam. Radimo i na predstavi “Hotel 88 dva”. Premijera je u decembru. Probe su počele, biće naporno ali božanstveno.