Kao da razvod nije bio dovoljan: Danijela Martinović se bori sa ozbiljnom bolešću

Šarmantna pop pjevačica iz Splita Danijela Martinović poznata je po svojim veselim pjesmama i uvijek energičnim nastupima, međutim, malo ko je znao da se već nekoliko godina unazad suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su joj poremetili svakodnevnicu.

Prvi napad vertiga, snažnog poremećaja orjentacije u prostoru, imala je prije sedam godina, a čim je ispričala prijateljici kako se osjeća, ona ju je ubijedila da istog momenta posjeti ljekare koji su je, nakon pregleda, zadržali u bolnici.

“Prvi napad vertiga imala sam prije godinu dana i tri mjeseca”, pričala je Danijela svojevremeno i objasnila kako se osjećala u tom trenutku:

“To se nekako saniralo i nekako sam nastavila normalno da živim sve do trenutka kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve se to dogodilo dok sam bila sama kod kuće, a u prvom trenutku nisam mogla da se sjetim koga bih mogla da pozovem. Ovo je vrijeme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih mobilnih telefona. Jako mi se vrtjelo, imala sam osjećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to mrvicu smirilo, sjetila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osjećam, istog mi je trenutka rekla da ne smijemo čekati i da moramo požuriti do bolnice”, ispričala je Danijela ranije.

Ona je u bolničkoj postelji provela skoro tri dana, nakon čega je uspjela da zamoli doktore da joj daju otpusnu listu kako bi otišla na unaprijed zakazani koncert gdje je, prema sopstvenom priznanju, jedva stajala na nogama.

Bolest Danijele Martinović trenutno je pod kontrolom, jer se pjevačica, otkada se suočila sa bolešću, pridržava savjeta ljekara i vodi zdrav način života.

Related posts

Ostavi komentar