Klepetan se vratio Malenoj i održao nam važnu lekciju o ljubavi

Klepetan se vratio Malenoj i održao nam važnu lekciju o ljubavi

Najpoznatiji par roda u regionu ponovo je zajedno. Klepetan se da vratio svojoj Malenoj i nastavila se s ljubavna priča koja traje već 15 godina.

Klepetan se u Brodski Varoš obično vraća krajem marta, ali nakon prošlogodišnjeg incidenta, ove godine je njegov povratak iznenadio Stjepana Vokića, školskog domara u penziji koji već godinama brine o rodama.

“Vratio se, evo već rade na obnovi”, kazao je Vokić za index. Uz njegovu pomoć, Klepetan i Malena zajedno su odgojili više od 50 ptića, a o čuvenim hrvatskim rodama i BBC je snimio dokimentarac o njima.

Pošle godine, ljubav im je bila u svojevrsnoj krizi. Klepetan je kasnio više od dvije nedjelje, a kad je konačno stigao, imao je šta da vidi: u gnijezdu kod Malene baškario se drugi rodan. Tu mu je prekipjelo.

– Napravio je haos, polupao je jaja, razbacao gnijezdo… Potukao se sa suparnikom, a ovaj ga je udario po krilu. Obrisao sam mu i oprao krv – pričao je Vokić.

Ipak, izgleda da su Klepetan i Malena uspeli da pređu preko toga i oproste jedno drugom, čime su svoju vezu još više osnažili. I to je još jedna lekcija o ljubavi- ako se dovoljno volite, svi problemi mogu da se prevaziđu, ali treba i učiti iz njih.

I evo, Klepetan je ove godine stigao tačno na vrijeme, Malena ga je dočekala spremna i sama, ljubavna idila može da se nastavi..

Slični članci

Ostavi komentar