Klinički centar Crne Gore: Donacije uplaćivati na račun Nacionalnog koordinaciong tijela za zarazne bolesti

Klinički centar Crne Gore: Donacije uplaćivati na račun Nacionalnog koordinaciong tijela za zarazne bolesti

Klinički centar Crne Gore, zbog velikog interesovanja i brojnih zahtjeva kompanija i pojedinaca, koji se javljaju iskazujući spremnost da svojim donacijam pomognu u borbi protiv korona virusa, služba za odnose sa javnošću Kliničkog centra Crne Gore obavijestila je javnost da ubuduće donacije mogu uplatiti isključivo na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Tako, svi subjekti koji na ovaj način iskazuju visok stepen društvene odgovornosti, svaki vid pomoći mogu da realizuju u komunikaciji sa Nacionalnim koordinacionim tijelom putem kontakt adrese elektronske pošte CoronaInfoCG@gov.me .

Od pojave epidemije korona virusa, Klinički centar Crne Gore dobio je veliki broj donacija od humanista, koji su iskazali spremnost da pomognu u ovako teškim vremenima, kada se čitavi svijet suočava sa epidemijom, koja prijeti da ugrozi zdravlje i živote cjelokupne populacije.

Iz KCCG iskazuju zahvalnost svima koji su do sada svojim donacijama pomogli u borbi protiv koronavirusa.  

Zahvaljujemo na nesebičnoj pomoći, koja nam je od neprocjenjivog značaja u trenutku kada se svi zajedno borimo sa najvećim iskušenjima i nastojimo da zaštitimo naše građane stoji u saopštenju.

Slični članci

Ostavi komentar