Lena Kovačević: Suprugu posvjećujem najiskrenije i najljepše emocije

Novom pjesmom i spotom “Dubine” Lena Kovačević je još jednom dokazala da je dama prefinjenog stila kako u muzici tako i u vizulenom indetitetu. Muzički umivena, graciozna, talentovana i lijepa, Lena se nikada ne prilagođava trendu već ostaje svoja i autentična. Kompromise pravi samo u privanom životu, držeći ga deleko od očiju javnosti.
Podgorička publika imaće priliku da uživa u Vašem glasu 29.marta u hotelu “CentreVille”. Šta ćete sve pjevati?
– Zaista se radujem što ćemo se družitim Dovodim sjajnog pijanistu. Pored singlova kao što su “Cafe” i “Dubine”, “Zauvek”, “San”, izvešćemo popularne pjesme domaće i pop muzike u našem maniru. To je kao što znate moja velika i dugogodišnja strast.
Nedavno je izašao spot za pjesmu “Dubine”. S obzirom da je pjesma emotivna i da govori o muško- ženskom odnosu koji dio numere biste posvetili suprugu?
– Pa, nekako, sve te ljubavne pjesme smo nekada preživjeli, doživjeli. Njemu zaista posvjećujem najljepše emocije i najiskrenije. Inspiriše me svih ovih godina.
Šta Vam pišu djevojke?
– Pišu podjednako i djevojke i muškarci i to je fantastično. Pjesma “Cafe” je, izgleda, numera koju svi razumiju, ali “Dubine” su posebno iznenađenje. Naizgled nježna i prava ženska pjesma,koju podjednako voli muški dio publike što me takođe raduje. Spot je izašao prije nekoliko dana i od tada je na You Tube – u u trendingu, odnosno u kategoriji najtraženijih spotova. Danas je trend nešto drugo pa je zato ovaj uspjeh za naš tim još veći.
Na albumu Džezeri obradili ste pjesmu ” Srce od meda” koju je otpjevao Knez. Da li biste obradili  još neku pjesmu nekog crnogorskog pjevača i koju?
– Ima mnogo pjesama koje volim. Sergej Ćetković ima nekoliko pjesama koje su meni inspirativne. Divan muzičar i veliki gospodin. Takođe sa Knezom sam imala prilike puno puta da razgovaram, to je neki divan pop, koji jeste danas ugrožen raznim trendovima u zvuku, ali takođe pop koji će sve te trendove preživjeti, u to sam sigurna.
Gdje crpite pozitivnu energiju?
– U vjeri, porodici. Mama sam dvojice malih dječaka, stariji sin sad, Bože zdravlja, kreće u školu… Pozitivnu energiju crpim i u našim putovanjima, koncertima, plivanju, prijateljima. Volim da čitam i slušam muziku, a moja peraja mi predstavljaju veliku sreću….
R.Novaković, foto: Andrea Damnjanović

Slični članci

Ostavi komentar