Lena Kovačević: Sviđaju mi se jarke boje, koje ljeti posebno lijepo stoje

Lena Kovačević: Sviđaju mi se jarke boje, koje ljeti posebno lijepo stoje

Pjevačica Lena Kovačević važi za jednu od najljepših dama domaćeg šou- biznisa. Ova njegovana dama otkrila je svoje bjutu tajne i male rituale kada je u pitanju održavanje izgleda.


Koji su vaši jutarnji rituali?

Čistim kožu ujutru i uveče balzamom na bazi ulja, posebno sada u zimskom periodu kako koža ne bi bila isušena. Koristim i neki hidrirajući tonik, ujutru je to hidratantna krema dok uveče volim da stavim serum ili takođe neki balm na bazi prirodnih sastojaka.

Šta od šminke imate na licu kad izlazite iz kuće?


– Volim prirodan izgled, ali onaj “sređeni”, koji je za mene gotovo stvar opšte higijene. Vodim računa da mi koža bude dobro hidrirana, posebno u ljetnjim danima. Idealne su teksture pudera koje su toliko lake da ih ne osjećate na licu. Prava revolucija desila se kad se pojavio proizvod kao što je Tent Idole Ultra Cushion, tečni puder u jastučiću. Ima visoku moć pokrivanja, a ne osjećate ga na koži.

Koje boje karmina, sjenki i lakova za nokte najčešće nosite tokom ljeta?


– Sviđaju mi se jarke boje, koje ljeti posebno lijepo stoje, mada ne zapostavljam ni takozvane nude nijanse. Zrače šikom i klasikom koja uvijek dobro izgleda. Uz preplanuo ten, dopadaju mi se čak bijele i ostale izuzetno svijetle boje sjenki, ali i lakova. Mnogo mi se sviđa takav kontrast. Oduševljena sam najnovijim Matte Shaker karminom, ka posebno nijansom Yammy pink.

Plava kosa traži mnogo pažnje. Šta joj sve radite?


– Uživam u saradnji s mojom prijateljicom i sjajnom frizerkom i stilistkinjom Oliverom Milićević. Volim plave pramenove, a oni zaista zahtijevaju pojačanu brigu. Uz to, strastveni sam plivač, a znamo da hlor ne prija kosi. Zato uvijek u tašni imam masku i leave in regenerator, koje stavljam odmah po izlasku iz bazena. Divno je što ljeti možemo kosu da odmorimo od “teških” feniranja.

Kada ste sebi bili najljepši, tačnije u kom ste tačno trenutku bili najzadovoljniji svojim izgledom?


Jedan od momenata kad sam se osjećala najljepše u svakom smislu bilo je vjenčanje Jelene i Novaka Đokovića na kom sam imala čast da nastupam. Bijelo je bilo dress code, a nosila sam bisernobijelu haljinu bez bretela, koju sam iskombinovala s naglašenim očima i lagano feniranom kosom, na Svetom Stefanu, bilo je naprosto sjajno.

(stori/glosi) foto: Andrea Damjanović

Slični članci

Ostavi komentar