Lidija Vukićević: Ljubav je moj pokretač

Lidija Vukićević: Ljubav je moj pokretač

Glumica Lidija Vukićević ne silazi sa lista najljepših žena regiona. Još od osamdesetih kada je u domove tadašnjih Jugoslovena ušla kao Violeta iz “Boljeg života”, Lidiji popularnost ne opada. Danas, u šestoj deceniji, umjetnica izgleda zanosno i demantuje da je koristila usluge plastičnih hirurga da bi zadržala ljepotu.

“Da sam imala estetske operacije i ugrađivala neke plastike, to bi se već znalo. S vremena na vrijeme odem u laserski centar i tu odradim tretmane za održavanje tijela. Vodim računa o sebi od rane mladosti. Nema rezultata preko noći. Moja mama je bila prototip dame, nije tolerisala da sestra i ja izađemo iz kuće u stilu “može da prođe”, rekla je Lidija i dodala:

“Obje smo se više plašile šta će ona da kaže nego dečko sa kojim izlazimo. Učila nas je da samo njegovana žena odiše ženstvenošću, a kao profesor književnosti, usmjeravala nas je da razvijamo duh. Mnogo smo čitale i izgrađivale se kroz literaturu”.

Ipak, kada su ljubavni partneri u pitanju, Lidija smatra da joj izgled odmaže:

“Imam problem što u ovim godinama izgledam tako kako izgledam. Ako izađem sa mlađim muškarcem, krenu komentari u tom pravcu. Ukoliko me vide sa starijim, kažu “eno je s djedom”, iako “djed” ima tri godine više od mene. Uživam u ljubavi, to je moj pokretač, drugo me ne zanima. Iz mog ugla gledano, godine su važne samo kad je vino u pitanju. Istini za volju, osjećam poglede na ulici i dilemu koja ih prati, a onda se i sama malo zamislim i zapitam šta mi je činiti”, iskrena je Lidija.

(hello)

Slični članci

Ostavi komentar