Marija Karan sa suprugom i sinom uživa u Crnoj Gori

Glumica Marija Karan i njen suprug Džoel Lubin sa sinom Markom Leom borave na našem primorju, a poslije priče da se razvode njih dvoje pokušavaju da daju još jednu šansu zajedničkom životu.

Marija se s porodicom već nekoliko dana odmara u Crnoj Gori.

View this post on Instagram

feather&son

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

-Marija je često bila gost i uglavnom je dolazila sa sinom Markom u ekskluzivno naselje na moru u Crnoj Gori, a onda je ovog puta odlučila da povede i Džoela. Džoel je bez mnogo razmišljanja prihvatio da krene sa Marijom i sinom jer nije imao poslovnih obaveza. Ovo će im dobro doći da se ponovo zbliže jer će ostati malo duže na odmoru. A kako je njen suprug vezan za sina, dali su još jednu šansu da pokušaju da svim snagama spasu brak. Poslije toliko godina dođe do blagog zasićenja, međutim, ovakva i slična putovanja mogu pozitivno da utiču da se jedna porodica spasi. Mislim da su na dobrom putu da budu ponovo ona porodica kao od prije nekoliko godina. Marija ne skida osmijeh sa lica, mali Marko Leo trčkara po plaži, uživa s roditeljima i sve naizgled djeluje idilično”, kaže za “Blic” izvor blizak glumici.

Marija već godinama ljetuje na istom mjestu, pa je dobro upoznala kraj i najbolji način kako da uživaju.

“Marija ima ovdje prijatelje. Oni iznajmljuju jedan od apartmana u elitnom naselju. Kako turista ove godine nema mnogo, intimna atmosfera koju imaju im je dobrodošla. Marija se više posvetila fondaciji “Balkan Projects”, ali i odgoju sina, a glumačku karijeru je dosta zapostavila. Nije htjela po svaku cijenu da ide na kastinge i da bude odvojena od sina. Bitno joj je da što više vremena budu zajedno, a Džoel je taj koji ganja karijeru i koji donosi novac”, dodaje izvor.

Oni su, kako naglašava izvor, birali naselje Luštica Bay, jer je izolovano od ostalih mjesta i mogu uglavnom da uđu samo oni koji imaju svoje apartmane.

“Ne žale novac za dobar ugođaj. Apartman koji iznajmljuje u prosjeku se kreće oko 300 eura, dok je propusnica za plaže na kojima se odmaraju na dnevnom nivou od 50 do 60 eura. Ali im prija to što je mirno, što ih niko ništa ne zapitkuje i što mogu da se posvete jedno drugom. Džoel je pažljiv, a Mariji odgovara što je tu i on, kako bi zajedno brinuli o sinu”, naglašava izvor.

Podsjetimo, prije šest godina, Marija i Džoel su se na vječnu ljubav zakleli i u Bogorodičinoj crkvi Ružica na Kalemegdanu u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja.

Related posts

Ostavi komentar