Mars u raku: Kriza za četiri znaka

Pojačana komunikacija i neočekivana promjena kursa ka cilju, samo su dio onoga što nam je donio Mars u Blizancima, koji će 23. aprila ući u emotivnog i povučenog Raka, što će biti potpuni preokret.

Mars će se u Raku zadržati do 11. juna i samim tim poprimiti odlike vodenog znaka u kojem se nalazi, pa ćemo primijetiti da smo u konstantnom sukobu između onoga što želimo i možemo da uradimo. Emocije će biti uključene u svaku našu aktivnost, pa će to u pojedinim momentima biti u prepreka da uradimo ono što želimo.

Mars u Raku je privržem porodici i tradicionalnim vrijednostima, pa će često biti situacija da su ljudi vođeni emotivnim stvarima, umjesto raciom, što će biti smetnja ka realizaciji ciljeva.

Mars u Raku donijeće izazovan period Jarčevima, Ovnovima, Vagama i samim Rakovima.

OVAN

Mars u Raku vam ne odgovara jer će vam donijeti porodične konflikte. Htjeli vi ili ne, moraćete više da budete okrenuti porodici i većinu energije ulagaćete u to. Postoji osoba u porodici zbog koje ćete sve češće biti neraspoloženi, pa će to itekako uticati na vaša osjećanja. Iako trenutno mislite da osjećanja ne mogu tek tako da vas savladaju, Mars u Raku će vas ubijediti u suprotno. Emocije prije akcije će biti ključni okidač za događaje.

JARAC

Mars u sedmom polju donosi vam krizu u braku. Ukoliko imate partnera, on će biti razdražljiv, emotivan i ljubomoran. To će vam smetati, pa će tenzije biti učestale. Vi nećete znati kako da se nosite da tim emocijama, jer vam Mars u Raku ne odgovara. Jedno je sigurno, a to je da će neko ko vam je blizak, pokušati da vam nametne svoje stavove i želje.

VAGA

Mars u Raku mijenja kurs na poslu. Imaćete ambicije koje će se kositi sa trenutnim mogućnostima na radnom mjestu. Da biste to ostvarili moraćete da napravite kompromis koji vam ne odgovara. Bićete pod “lupom” na poslu i neko će stalno kritikovati vaš rad iz raznih pobuda, koje uopšte nisu racionalne, već emotivne.

RAK

Kao emotivna osoba, možete da pretpostavite da će vam Mars donijeti i pojačani bijes i to zbog emotivne krize. Nećete moći da se nosite sa tolikim osjećanjima, pa ćete to često manifestovati na druge ljude. Potrudite se da energiju Marsa u narednih mjesec dana što kontruktivnije iskoristite na neki cilj koji vam je važan.

Mars u Raku odgovaraće Bikovima, Škorpijama, Ribama i Djevicama.

(Direktno)

Related posts

Ostavi komentar