Sara Jo: Kada nam je neko drag mi mu tepamo mili

Sara Jo: Kada nam je neko drag mi mu tepamo mili
Sara Jo mlada pop zvijezda, objavila je novi singl „Mili, mili“ koji prati spot inspirisanin estetitikom koja je obiljeležila kraj 20. i početak 21. vijeka, kao i karijere čuvenih svjetskih zvijezda poput Britni Spirs, Destinis Čajld, Dženifer Lopez, Gven Stefani.

Pjesma „Mili, mili“ dogodila se sasvim spontano, i u tome je njena najveća čar. Zbog toga je svi posebno volimo. Što se tiče naziva pjesme, on mi je posebno drag, jer “mili“ tepamo onima do kojih nam je stalo“– kaže Sara Jo koja je svojom pojavom, autentičnošću i talentom odavno osvojila publiku širom regiona, a novom pjesmom odlučila je da napravi omaž estetici i muzici  na kojoj je odrasla i koja je dobrim dijelom formirala njen ukus i stil.

– Željela sam da ovaj spot ima estetiku koja je pratila muziku krajem devedesetih i početkom dvijehiljaditih. Vjerujem da će ova pjesma dotaći i generacije koje su odrastale u to vrijeme, ali i one koji su tada bili mladi i koji ovaj period pamte po odličnom provodu. Reditelj spota Lazar Bogdanović i ja, lako smo se složili, da muzički pravac na koji se oslanja pjesma, a to je UK Garage, treba u potpunosti da isprati i spot. Bio je pravi izazov pronaći lokacije i adekvatan kostim, koji je na kraju i nastao isključivo za potrebe ovog spota. Čitav kreativni proces odlično je protekao, kao i samo snimanje – otkriva Sara Jo.

Finalni pečat tekstu dao je kompozitor i aranžer pesme „Mili, mili“ Nikola Kirćanski Kei, dok je ideja o tekstu i nazivu novog singla nastala tokom rada sa čuvenom kantautorkom Bojanom Vunturišević.

– Jednog dana dobila sam poziv iz izdavačke kuće Bassivity Digital da, kao tekstopisac, učestvujem u radu na novoj pjesmi Sare Jo. Ovaj poziv sam shvatila kao veliki izazov, jer nikada ni na jednoj pjesmi nisam bila samo riječ, bez muzike. Jako me je zanimalo da li ću uspjeti da odgovorim na zadatak, kakva će Sara biti kao saradnica, pošto smo kao drugarice već dobro kliknule. Čim sam čula melodijsku liniju refrena, odmah sam znala da su te note rezervisane za riječ “mili”. Ostatak teksta se samo nadovezivao. A Sara, moja dobra drugarica, a dosta zahtjevna saradnica, dugo se dvoumila, ali sam na kraju ipak pobijedila – kroz smijeh kaže Bojana.

Pjesma je snimljena u studiju trenutno najuspješnije izdavačke kuće kod nas „Bassivity Digital“, dok spot potpisuje produkcija „Kaktus media“ na čelu sa rediteljem Lazarom Bogdanovićem.

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar