Saša Kovačević: Žene su mi oslonac u životu

Saša Kovačević jedan je od najtraženijih i najpopularnijih pop pjevača u regionu. Rijetko je u tabloidima, a karijeru gradi hit pjesmama. Nekad su to balade, nekad brže pjesme sa latino i grčkim prizvukom. Album nije objavio od 2011. godine, kada je izdao “Ornament”, ali za sve ovo vrijeme publici, koju uglavnim čine žene, dao je mnoge singlove koji su postigli zapažen uspjeh. “Lapsus”, “Temperatura”, “Jedra”, “Branim”, “Gde smo sada moja ljubavi”, “Zamalo tvoj”…  Radio je dvije pjesme na španskom i jednu na engleskom jeziku.

Kaže kako u pripremi imaju nekoliko pjesama ali da on i producenti nisu sigurni da li da izbacuju singl po singl ili kompletan album odjednom. Kaže i da ne bi mogao odlučiti koji singl bi objavio prvi.

“Povukli smo se radi nekih drugih stvari i skupilo se materijala za novi album. Otvoren sam za ponovno snimanje na španskom jeziku. Ima tu dosta da se radi, to je do sada bio neki eksperiment. Trebalo bi se studioznije pozabaviti izgovorom i dijalektom, ali razmišljamo i o još nekim pjesmama na tom jeziku”, rekao je dodavši da za sada nema planova za duet i saradnje.

On kao i većina pjevača pjeva za praznike i kaže kako mu to ne predstavlja problem za privatni život.

“I ja i moja porodica i prijatelji su navikli da sam ja zauzet za Novu godinu i ostale praznike. A što se tiče balansiranja privatnog i poslovnog života, nekad imam jako puno vremena za sebe a nekad nemam ni malo.Nemam taj vid slavljenja rođendana i praznika, nekad nemam vremena da se pogledam u ogledalo a nekad sam dvije sedmice potpuno opušten”, rekao je Saša.

Privatni život nije želio komentarisati previše, te je rekao da još uvijek nema ozbiljnijih planova za stajanje na ludi kamen iako mediji često to najavljuju.

-Smatram da o tome ne treba da se previše priča, ako se desi desiće se spontano i to je nekako najbolje. A vi ćete onda spontano biti obavješteni”, rekao je kroz smijeh.

Ponosan je što je popularan kod ženske publike.

“Da kucnem o drvo, još uvijek ima žena koje me prate. One su moja najveća publika i moj najveći oslonac u ovom poslu. Oduvijek mi daju najveću podršku i želio bih im se zahvaliti i vjerujem da će i dalje biti uz mene”, zaključio je Saša.

Slični članci

Ostavi komentar