Sergej Ćetković danas slavi 44. rođendan, a evo kako se u djetinjstvu borio s tim što je rođen na Dan žena

Sergej Ćetković danas slavi 44. rođendan, a evo kako se u djetinjstvu borio s tim što je rođen na Dan žena

Sergej Ćetković danas proslavlja 44. rođedan, a ovaj poznati muzičar uvijek i za 8. mart priredi damama koncert.

Tokom dugogodišnje karijere bilo je puno anegdota, a jedan rođendanski nastup posebno pamti.

-Na posljednjem nastupu u Splendidu, dobio sam veliku rođendansku tortu koju sam podijelio sa gostima od kojih je jedna gospođa takođe slavila rođendan, pa sam je pozvao da zajedno poželimo želju i gasimo svjećice”, ispričao je on prošle godine za “Vijesti”.

Poznato je da crnogorski muzičar ima veliki broj obožavalaca koji prate njegov rad, pa se dešavalo da od ljubitelja njegove muzike dobije i poklon za rođendan.

-Iako sam tu prvenstveno zbog dama i proslave njihovog datuma, uvijek se dobro provedem i sve preraste u veliku rođendansku žurku sa puno iskrenih i lijepih želja i ponekim poklonom-naveo je Ćetković.

No, nije samo on taj koji dobija poklone, pa iz djetinjstva 8. mart pamti i po darivanju.

-Prvih školskih dana,  imao sam jaku tremu pred odlazak u školu na svoj rođendan. Iako se tada praktikovalo da poneseš pune kese slatkiša i poslužiš svoje drugare, pored svoje majke morao sam obradovati i svoju učiteljicu jednim finim buketom cvijeća, koji sam brao na putu do škole “Savo Pejanović”. Uprkos oduševljenju moje učiteljice, ja sam se borio sa komentarima djece iz škole i epitetom ‘ženski petko’ za nekog ko je obilježen rođenjem na Dan žena. Ta nelagodnost nije dugo potrajala, jer u školi nije bilo puno onih ‘obilježenih’ koji su se rodili na neki važan praznik, a osmi mart je tih godina to sigurno bio-ispričao je Ćetković.

*Danas, sa ove tačke gledišta, iz perspektive jednog umjetnika, pjevača kome je publika uglavnom nježnijeg pola, shvatam da je sve u životu sa razlogom i da slučajnosti ne postoje- smatra on.

Osim rođendana, za mart ga vežu još lijepih uspomena, pa prije više od dvadeset godina zakleo se na vječnu ljubav svojoj supruzi Kristini.

– Ide odlično, nova godina – stara ljubav. Ove godine, sada u martu, slavimo dvadeset godina braka!- rekao je Ćetković prošle godine za “Informer” I dodao:

– Ne znam ni sam koji je recept za to… Poenta je da imaš puno sreće u životu i da nađeš pravu osobu sa kojom ćeš da dijeliš i dobro i zlo – i da to traje!

R.N.

Slični članci

Ostavi komentar