Sergej Ćetković otkrio tajnu o sebi zbog koje su mnogi u zabludi godinama

Sergej Ćetković otkrio tajnu o sebi zbog koje su mnogi u zabludi godinama

Pjevač Sergej Ćetković priznaje da ga nekada uhvate žute minute, ali da zna da se kontoliše da to niko u javnosti ne vidi.

Uvijek staložen, pjevač svojom odmjerenošću oduševljava pripadnice nježnije pola, no ipak priznaje da i on ima žute minute koje zna da kontroliše.

– Što bi rekao jedan moj prijatelj, za smirenost su tu tablete. Šalim se, ne koristim im. Jedna viljamovka i sve je super. Temperamentan sam ja, ali to dobro skrivam. Kao i svaki čovjek, i ja sam od krvi i mesa pa mi nekada proradi živac – kaže za „Blic” Sergej Ćetković.

Kako njegova kuma Alekandra Radović važi za vrlo temperamentu osobu, koja je u javnosti hladna i odmjerena, Sergej otkriva njeno pravo lice.

– Ona je jako temperamentna, ali vrlo pravična osoba koja ne podnosi nepravdu, laž i mnoge druge stvari koje su sve više prisutne u ovom poslu i ima taj gard koji ju je u javnosti obilježio kao ženu zmaj. Iza tog oklopa je meko ženkso srce. Ja je dobro znam – otkriva Sergej Ćetković.

Iako je u profesionalnom smislu dobio pregršt nagrada za muzička dostignuća, Sergeju su u privatnom životu najdraže dvije nagrade ćerke Mila i Lola.

– One su mi sve na svijetu – istakao je Sergej.

Na pitanje s kim se od kolega druži, pjevač kaže da ima dosta kolega s kojima se privatno gleda, ali da u tome prednjači Aleksandra Radović.

– Kuma je uvijek bliža srcu. Kuma nije dugme. I sa drugima imam divnu saradnju, prijatelji su mi. Drago mi je da imam kolege sa kojima se družim i koji su mi prijateljima, sa kojima možeš podijeliti dobro i zlo – kaže Sergej pa dodaje sa kojim koleginicama bi snimio duetsku pjesmu:

– Aleksandrom Radović, Ninom Badrić, Jelenom Tomašević i Jelenom Rozgom. Ljudi kojima je bog dao talenta, imaju glas i znaju da rade svoj posao.

Slični članci

Ostavi komentar