Slavko Kalezić danas je napunio 35 godina pa poručio: “Svaki trenutak koristite da budete bolji ljudi”

Multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić odavno je apoznao činjenicu gdje god da se pojavi privlači pažnju.

Ali to ga nije pokolebalo da uzdignute glave ide ka svom cilju i da živi život punim plućima.

-Danas sam napunio 35 godina. Danima mi se vrzma po glavi kompliment koji sam dobio prije par dana. Sreo sam poznanika kojeg dugo nisam vidio i rekao mi je: “Izgledaš kao 18-ogodišnjak!”
Wow. Postoje riječi koje vas ostave bez daha.
I vjerujte mi, danas se osjećam kao da punim 18 godina- rekao je Slavko pa nastavio:
-Bogate godine koje su iza mene, konstantan rad na sebi, prevazilaženje prepreka uz vjeru da sve ima smisla, isključiva dosljednost sopstvenim stavovima, njegovanje uma i tijela, građenje karijere onako kako istinski smatram da je trebalo i da treba, bezuslovno zbrinjavanje svojih najbližih doveli su do toga da se danas osjećam najvoljenijim bićem na ovom, uprkos svemu što se dešava, lijepom svijetu.
Jednostavno i lako.

On dodaje da je ovo lijep dan za njega.
-Ovo jeste poseban dan. Onog trenutka kada sam počeo da ga doživljavam kao dan tokom kojeg treba da sumiram sve ono što sam uradio u prethodnih godinu dana, životne percepcije su počele da dobijaju drugačiji oblik. Svaki dan je rođendan. U to sam siguran. Svaki dan koristite da spoznate nešto novo. Svaki trenutak koristite da budete bolji ljudi. Ovaj trenutak koristim da kažem da ovaj 35-ogodišnjak želi da zauvijek sačuva dječaka u sebi. Dječak koji mu je mnogo toga omogućio. Taj dječak je postao nesalomiv onoliko koliko je velika njegova duša. A to znači beskraj. Volim vas, posebne i dobre duše- poručio je Kalezić.

R.N.

Related posts

Ostavi komentar