Snežana Burzan i Mihailo Vuksanović: Vjenčanje u doba korone

Da ljubav ne poznaje nikakve prepreke pokazala je i Snežana Burzan jedna od najuspješnijih menadžerki u kulturi Crne Gore i izabranik njenog srca Mihailo Vuksanović.

Šarmantna i omiljena Titograđanka i Podgoričanka, direktorica KIC-a Budo Tomović, koja plijeni nesvakidašnjom energijom nedavno se udala za dipl. menadžera ekonomije Kolašinaca Mihaila Vuksanovića.

Prkoseći koroni, Snežana i Mihailo su prije nekoliko dana svoju višegodišnju ljubav krunisali brakom a vjenčanje je, kako to trenutno nalažu propisi, održano  u najužem krugu porodice.

Dvoje mladih na vjenčanju blistali su u crno bijelim kombinacijama. Snežana u svedenoj i elegantnoj crnoj haljini sa upečatljivim crno bijelim detaljima, a mladoženja u klasičnom, crnom troslojnom odijelu.

Njihove kreacije djelo su poznate crnogorske modne dizajnerke – kreatorke Milene Đurđić, a za frizuru i mejk ap je bila zadužena Danijela Vujović. Prekrasne fotografije koje su ovjekovječile poseban dan u njihovim životima uradila je poznata fotografkinja Vesela Mišković.

MN

Related posts

Ostavi komentar