Sreći nema kraja: Momčilo Otašević nakon pet mjeseci ponovo sa svojom porodicom

Tešku i neizvjesnu godinu u kojoj je počela pandemija porodici Otašević donijela je i neopisivo veselje. Djevojčice Maša i Lota jedva su dočekale rođenje brata Jakše, baš kao i njihovi ponosni roditelji, bake i djedovi. Nakon što se dječak rodio supružnici su se morali razdvojiti zbog poslovnih angažmana Momčila Otaševića.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević i dubrovačka glumica Jelena Otašević Babić samo dvije godine od rođenja njihove ćerke Maše, dobili su sina. Do Uskrsa su proveli čak pet mjeseci razdvojeni.

Za tako dugu odvojenost odlučili su se lani dok je Jelena bila u drugom stanju s trećim djetetom.

“Momo je 1. juna otišao u Beograd da snima seriju i vratio se tek krajem oktobra, tako da se nismo vidjeli punih pet mjeseci. Ja sam za to vrijeme ostala kod njegovih na Cetinju. Uoči početka školske godine vratila sam se sa starijom ćerkom Lotom u Zagreb, a Maša je još ostala s bakom i djedom na Cetinju i dva mjeseca je nisam vidjela. Momini imaju krasnu kućicu podno Lovćena, baš su baka i djed kao iz bajke, pa je Maši bilo prelijepo. Znala sam da će tamo biti više na vazduhu nego sa mnom u stanu u Zagrebu, da će joj baka i djed posvećivati punu pažnju i da će juriti po dvorištu i igrati se s njima”, ispričala je Jelena Perčin za hrvatsku Gloriu.

Zimu su, ispričala je, proveli zajedno i dočekali Jakšino rođenje, a u martu je glumac opet morao ići u Crnu Goru zbog snimanja filma pa je poveo ćerku Mašu. Par se uselio u prvi zajednički stan u novembru 2019. u kojem ih je zadesio zagrebački zemljotres, ali sreću je donijelo rođenje sina. Isprva su mu, otkrili su, planirali dati ime Nikola, jer se trebao roditi oko Sv. Nikole, ali kako je dječak požurio da dođe na svijet, promijenili su ime u Jakša.

Glumica je u trudnoći, jako pazila na sve epidemiološke mjere. Toliko je, kaže, bila oprezna da se lani nije ni okupala u moru u strahu od prehlade, zbog čega bi eventualno morala kod ljekara ili u bolnicu na dodatne pretrage. Cijelo ljeto je provela na terasi Mominih roditelja.

Related posts

Ostavi komentar