Supruga Žarka Lauševića: Nagrada za rad je ostvarenje sna

Žarko Laušević skoro dvije decenije živi u Americi, a posljednjih godina često dolazi u Srbiju kako bi snimao filmove i serije.

On veliku podršku u svemu dobija od supruge Anite koja je profesionalni šminker i koja je nedavno dobila i nagradu za svoj rad.

– Ovo je ostvarenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde- rekla je Anita nakon što je preuzela svoju nagradu.

Anita Roganović sada Laušević rođena je 1966. godine u Ljubljani, a sa Lauševićem ima ćerku Janu. Ona je prvi veliki angažman u Americi imala 2004. na sminanju “Spajdermen 2”.

Anita je radila i na seriji “Seks i grad”, a sarađivala je sa velikim holivudskim zvijezdama poput Leonarda Di Kaprija, Kejt Vinslet…

Sada je dobila zazluženu nagradu i pohvale za svoj rad do sada, frizuru u serijama “Hronike Tajms skvera”, “Privatni doktor”, “Instikt” .

Inače, Anita je druga žena Lauševića. Sa prvom suprugom Maom s kojom je bio oženjen od 1982. do 1998. godine ima ćerku Asju i sina Dušana koji je doktorirao i bavi se umjetnošću.

Slični članci

Ostavi komentar