Tamara Dragičević pred porođaj: Nemam strah, Staša će dobiti brata

Tamara Dragičević pred porođaj: Nemam strah, Staša će dobiti brata

Glumački i bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina uskoro će proširiti porodicu novim članom. Pored ćerke Staše, koja ima dve i po godine, ovih dana u njihov dom stiže sin. Iako bi svakog trenutka mogla da se porodi, Tamara je donedavno snimala seriju “Vojna akademija”, a i u pozorištu igrala do kraja sezone.

– Spremna sam za porođaj, nema panike. Sve je super – kroz osmijeh kaže Tamara, a na pitanje da li se boji da će mezimica Staša biti ljubomorna ističe:

– Sttiže joj brat pa ćemo vidjeti kako će Staša da reaguje. Mislim da će biti divno.

Tamara nije željela da otkrije ime novog člana porodice.

Osim ulogama na filmu i u pozorištu, glumica je posvećena ulozi majke, iako priznaje da je plaši vrijeme u kojem će odrastati njena djeca jer su vrednosti poljuljane.

– Izvesti dijete na pravi put zahtijeva mnogo pažnje, strpljenja i razumijevanja. Potrbno je provoditi kvalitetno vrijeme sa njima i da je to odvojeno vreme samo za njih. Otežava nam dodatno ovo vrijeme poljuljanih vrijednosti. Inače, ne pričam puno o privatnom životu, kada bih željela o tome da govorim vodila bih blog, ali dobro je čuti dobar savjet. Ne volim da pričam u principu o majčinstvu jer svako ima svoje principe i mišljenje, svaka mama je mama za sebe – tvrdi glumica.

Tamara je svjesna da je ona kao javna ličnost uzor mnogim mladima.

– Zato je bitno poslati pravu poruku i zato sam ponosna na moje kolege i moju generaciju jer mislim da pametno vodimo svoj život i karijere. Mislim da je dobro kome god da smo uzori. Ne bi mi bilo teško čak i da se odazovem u školama i da mladima prenesem svoje mišljenje. Moramo se prilagoditi ovom vremenu, kakvo je takvo je, revolucija svega što nam se dogodilo u posljednjih 20 godina. Bitno je da mladi čuju i drugo mišljenje – smatra Dragičevićeva.

Osim što je bila aktivna do devetog mjeseca u svom poslu, ona sa sestrom dizajnira i odjeću za djecu.

– Ideja nam je sinula u trenutku kada smo obe postale majke, ona je dobila Petru, a ja Stašu. Ovo je nešto što možemo da radimo zajedno. Osjećam se fenomenalno kada vidim da neko dete nosi ono što smo mi osmislile. Mnogo smo ljubavi uložile u to – kaže Tamara i priznaje da je njena naslednica prilično svojeglava i da mama ne može da joj nametne stil.

– Uvijek bude tako da naše ćerke najmanje nose naše modele. Staša neće to da nosi nekada i ja je ne teram. One su svakako bile inspiracija. Međutim, Staša već pokazuje da je svoja, na koga god da je povukla to je dobro jer zna šta želi.

(blic)

Slični članci

Ostavi komentar