Tanja Bošković: Preživjela sam glad, preživljavam siromaštvo jer sam od dobre građe satkana

Tanja Bošković: Preživjela sam glad, preživljavam siromaštvo jer sam od dobre građe satkana

Glumica Tanja Bošković na vrlo emotivan i iskren način pričala je o mnogim životnim situacijama.

Ona je gostujuć u emisiji “Među nama” na “Novoj” rekla da je neustrašiva.

-Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šakicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživjela sam bombarodvanje, preživjela sam glad, preživljavam siromaštvo. Preživjela sam da ne mogu da stupim u TV da se bavim svojom prfesijom. Sve sam preživjela i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod- rekla je Tanja.

Ona je dodala da jrdni drugima treba da praštamo.

-Ko god bude otvorio vrata svog srca ka bogu živome taj će se spasti. A iskušenja nam nude u svakom trenutku- istakla je ona.

Važila je za veliku buntovnicu, ali više nema snage.

-Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa  i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da prižimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalganjem cijelog biće, za boljeg drugog mi ćemo postati bolji- rekla je ona.

M.N.

Slični članci

Ostavi komentar