U problemu ste kako osmisliti vjenčanje: Postoji jednostavno rješenje!

U problemu ste kako osmisliti vjenčanje: Postoji jednostavno rješenje!

Jedanaesto okupljanje najboljih iz oblasti planiranja i organizacije vjenčanja u Crnoj Gori biće organizovano od četvrtka, 6. februara do subote, 8. februara, u podgoričkom šoping molu Delta City

Na ovoj manifestaciji predstaviće se i kreativni centar Kreiraj sam koji će mladencima ponuditi najbolje ideje iz oblasti dekoracije.

Bračni par Jovana i Stefan Jovanović već dvije godine uspješno uljepšavaju najljepši dan mladencima širom Crne Gore.

-Dekoracije vam daju slobodu da izrazite svoj kreativni duh. Možete da se igrate, a sve sa dozom umjerenosti  da nikada ne pretjerate. Insparcija postoji svuda. Počevši od mjesta koje dekorišete, klijenata za koje radite i njihovog senzabiliteta, događaja za koji ste angažovani, te sve začinjeno darom koji posjedujete kada je osmišljavanje enterija i eksterijera u pitanju- kaže Jovana i dodaje:

-Inpiraciju pronalzimo u danu, ljudima, ljubavi. A, kada radite za najljepše trenutke ljudima koji vas angažuje, je nešto što vas dodatno inspiriše da budete najbolji.

Na pitanje šta ih odvaja od drugih, Stefan kaže:

-Ne bih da zvučim pretenciozno, ali zahvaljujući našem trudu, idejama, kao i praćem svjetskih trendova koji dolaze iz oblasti dekoracije iz inostranstva, prepoznatljivi smo kao neko na koga mogu klijenti da se oslone i da znaju da će njihov najljepši dan biti osmišljen baš kao iz bajke. Trudimo se da saslušamo zahtjeve naših klijenata, pa kroz svoj kreativan rad, dovedemo sve do perfekcije- kaže on.

Prema njegovim riječima ono što im daje vjetar u leđa, jesu zadovoljni klijenti i njihov osmijeh na licu.

-To možete vidjeti i na našem instagram profilu. Uz to orginalne dekoracije koje se ne ponavljaju, već se za svaki događaj temeljno pripremaju je nešto na šta niko od naših klijenata nije ostao ravnodušan- naglašava Stefan.

R.N.

Slični članci

Ostavi komentar