Lijepoj ženi sve lijepo stoji: Zbog ove kombinacije Ceci svi kažu da sjajno izgleda

Zbog svog načina odijevanja folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović odavno je kod nas stekla status modne ikone. U kakvom god modnom izdanju da se pojavi, bilo da se radi o kežual varijanti ili je riječ o elegantnom izdanju Ceca izabere model koji savršeno pristaje njenoj figuri.

Ipak, iako svečane haljine koje nosi uvijek budu zapažene, mnogi smatraju da joj kompleti, pantalone i sakoi, još bolje stoje. Da su u pravu oni koji to tvrde potvrdila je, ovih dana, i sama folk diva koja je na svom Instagarm profilu postavila fotografiju na kojoj je u kompletu, pantalonama i sakou u pastelnim bojama koji je izuzetno lijepo stoji.

Ceca prati trendove ali je svjesna da cijena ne obezbjeđuje stil pa se u njenom ormanu ne nalaze samo markirani komadi odjeće već i oni kupljeni u buticima koji su dostupni svakoj ženi i koštaju desetak evra.

„Imam i takvih stvari, naravno. Postoji nakit koji nije pretjerano skup, krpice, majice. Zašto da ne, kada ste kreativni, sve to možete lijepo da uklopite rekla je pjevačica ranije za Blic.

MN

Related posts

Ostavi komentar