Ovo je tajna Cecinog dobrog izgleda: Na jelovniku uvijek moraju da budu dvije stvari, a savršeno lice osvježava vitaminskim koktelima

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović već godinama unazad poznata je po tome kako vrijedno radi na svom izgledu, pa joj na tome mogu pozavidjeti i duplo mlađe djevojke.

Ceca svoj izgled, lice je povjerila stručnim osobama, koje godinama unazad, bez pretjerivanja vode računa o njemu.

Ceca je ranije otkrila koje metode praktikuje da bi zadržala mladolik izgled, a to je osvežavanje kože vitaminskim koktelima i hijaluronskom kiselinom.

Kako je to izgledalo Ceca je zabelježila svojim telefonom, i sve to podijelila sa svojim fanovima i pratiocima na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

Na osnovu ovih fotografija možemo zaključiti da je uspješan tretman…

“Osvježavanje kože vitaminskim koktelima i hijeluronskom kiselinom”, napislala je Ceca na slici.

Na deugom snimku koji je objavila na Instagramu pokazala je svim ženama kako se podmlađuje, a u pitanju je njega kolagen nitima na koju je Ceca drugi put otišla, a za koju je odmah naglasila da ništa ne boli.

– Stalno me žene pitaju kako negujem kožu. E, pa, gledajte, ovako! Meni je ovo drugi put… Za nas gospođe od 30 plus… Šalim se, naravno. Ovo je isključivo jedna odlična njega – rekla je Ceca.

S druge strane kada je riječ o vitkoj figuri, Ceca je otkrila kako održava liniju.

“Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bilo samo meso i salata. Veliki sam ljubitelj mesa. Najčešće naručujem dobro pečen biftek sa grilovanim povrćem i to u restoranima gdje to provjereno dobro pripremaju.Moja sreća je što i većina dijeta bazirana na mesu i salati. Nekoliko puta sam probala neke režime ishrane koji su bazirani na barenom mesu ili barenoj ribi”, rekla je Ceca.

Pjevačica je otkrila da ne voli testeninu ni hljeb, a kada je riječ o slatkišima, voli voćne torte, a čokolade izbjegava jer su teške.

foto; Milos Nadazdin

“Jedem kad mi se jede, jedem šta mi se jede, ali količina je uvijek mala. Mislim da je to tajna mog uspjeha, ne preterujem sa količinom hrane. Takođe, ne unosim hranu koja mi ne prija”, rekla je ranije pjevačica za srpske medije.

Ono što joj je pomoglo da izbalansira ishranu jeste i činjenica da posti svake srijede i petka.

Njen recept je umjerenost. Ali svako mora naći svoj recept za vitkost.

Ne mogu nikome ništa da preporučujem. Ono što mogu da posavjetujem jesu češći obroci bez slatkiša, bez gaziranih napitaka i alkohola“, rekla je Ražnatovićeva.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar