Svjetski top model Bruna u kreaciji Milene Đurđić prošetala crvenim tepihom u Brazilu

Da se dobar glas daleko čuje, a u ovom slučaju kreacije vide, dokaz je istaknuta crnogorska dizajnerka Milena Đurđić. Svojim višegodišnjim radom, pokazala je da se u njemim kreacijama odlično osjećaju kako domaće dame, tako i one van granica Crne Gore.

Poslije niza uspjeha koje je ostvarila u Emiratima, Milena polako osvaja i tržište Južne Amerike. Naime, svjetski top model, Elitovo lice Bruna Gadelha. Ona je odlučila da na proslavi decenije Forbsa u Brazilu, na crvenom tepihu nosi roze haljinu iz kolekcije Milene Đurđić.

Bruna Gadelha


-Bruna je ljetos kupila haljinu kada je boravila u Crnoj Gori. I zaista mi je drago što je na jednom ovakvom događaju odlučila da obuče baš nju. Ni sama nijesam znala koliko je ovaj događaj bitan, ali su društvene mreže eksplodirale i stižu poruke sa svih strana- rekla nam je Milena Đurđić.

Ovom saradnjom Milena je pokazala da je vrlo cijenjena u modnim krugovima i u inostranstvu, pa se o njenim kreacijama već interesuju dame iz javnog i diplomatskog kora van naših granica.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar