6 najempatičnijih horoskopskih znakova: Duša im je čista i topla, duboko razumiju tuđu sreću i tugu!

Za empatiju se kaže da je jedna od najljepših ljudskih osobina, a astrologija otkriva koji znakovi najlakše hodaju tuđim cipelama.

Ribe

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su izrazito empatične, a toliko osjećaju emocije drugih da često ta osjećanja preuzimaju na sebe.

Uvijek mogu reći kako se njima bliska osoba osjeća i priskaču u pomoć, zbog čega su idealne prijateljice. Prave su dobrice, ali, nažalost, zbog svoje empatične prirode mogu pretrpjeti emocionalnu iscrpljenost. Zbog te težine koju nose na leđima, često su pod stresom i osjećaju teskobu.

Bik

Ovaj horoskopski znak je veoma saosjećajan, zbog čega nekad može imati i fizičku reakciju. Svjestan je toga i ne hvali se svojom empatijom.

Prijatelj je kakvog svako može poželjeti  jer je uvijek tu za bliske ljude i duboko razumije njihovu bol. Uvijek želi da pomogne i trudi se da ublaži nečije nevolje.

Djevica

Djevice su pune empatije. Toliko duboko razumiju tuđa osjećanja da ih čak i negativne emocije drugih bole.  Cio život su rastrzani između toga što su okoreli perfekcionista i nježna empatična osoba.

Škorpija

Škorpija može djelovati na prvi pogled kao gruba osoba,  ali u sebi krije najnježniju stranu ličnosti.

Uvijek želi drugima da pomogne i raduje se tuđoj sreći, a ponekad se i previše trudi da ugodi drugima.

Vodolija

Ovaj znak zodijaka se prema drugima odnosi kao roditelj prema djetetu. Pun je empatije i brige i tu svoju nježnu stranu prenosi na druge. Dobro osjeća bol bliskim ljudi i uvijek je tu da pomogne.

Blizanci

Blizanci su veoma empatične osobe. Razumiju tuđa osjećanja. Kada se obratite njima za pomoć, budite sigurni da će biti tu za vas.

Stil.kurir.rs

Related posts

Ostavi komentar