Anđelina Džoli: Postala sam mala, skoro beznačajna

Da dogovor neće biti postignut tako lako, da starateljstvo neće podijeliti, te da ništa neće ići kako su planirali u slučaju razvoda, bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit mnogo puta do sad su dokazali, svojim postpucima. Dobro upućeni izvori tvrde da njih dvoje nikada nisu bili u gorim odnosima, te da je 46-godišnja Anđelina u potpunom psihičkom rasulu, prenosi Gloria.

Džoli je priznala u intervjuu nedavno da se nalazi u jako teškom periodu te da su joj jedina i najveća utjeha već nekoliko posljednjih godina njena djeca.

“Moja snaga dolazi iz moje djece. Svi roditelji znaju da postoji ta snaga unutar njih koja neprestano raste. Ne znam odakle mi vjera, ali sam sigurna da se nalazim u prelaznom periodu. Kao da se vraćam sopstvenim korijenima, a izgubila sam samu sebe. Mislim da je to krenulo kada se Bredovoj i mojoj vezi približio kraj. Bio je to komplikovan period, nisam mogla samu sebe da prepoznam, postala sam mala, skoro beznačajna. Na kraju svega sam se suočila i s nekim zdravstvenim problemima. Sve to me je podsjetilo da sam srećna što sam uopšte živa”, rekla je Anđelina za strane medije.

“Ponekad mi je toliko teško da se suočim sa životom jer osjećam kao da tonem, ali onda se sjetim da zbog svoje djece moram da ostanem jaka. Oni moraju da imaju nekoga na koga mogu da se oslone kada im bude teško i baš zato taj oslonac mora da bude čvrst i ne smije da se sruši”, zaključila je ona.

(cdm)

Related posts

Ostavi komentar