Andrija Milošević: Narodima na ovim, našim prostorima svojstveno je da tuguju s osmijehom

Glumac Andrija Milošević nerijetko svoju publiku iznenadi nekim novim projektom na kome radi. U posljednje vrijeme, iako ga možemo videti u brojnim televizijskim ostvarenjima, Andrija najpredanije radi u pozorištu, a sada za fanove sprema jedan, za njega i više nego poseban projekat.
Naime, gostujući u emisiji “Kec na jedanaest” Andrija je otkrio da završava knjigu, koja za njega ima poseban značaj, a da će uskoro početi i razgovore sa potencijalnim izdavačima.
– Mislim da će biti veoma zanimljiva čitaocima, to je dnevnik mojih najintimnijih emocija o svemu što mi se dešavalo u privatnom životu. Bilo me je isprva malo sramota, jer nisam htio da se toliko ogolim pred drugima, ali onda sam malo razmislio i shvatio da umjetnost i zahtikeva od čovjeka da se ogoli – kazao je Andrija.


– Knjiga će se zvati „Posvećeno Veri“, mojoj majci. Narodima na ovim našim prostorima svojstveno je da tuguju s osmijehom. Nada uvijek postoji, to je ono što nas vodi – istakao je on.
Pjesmu iz svoje knjige, predstavio je i na svom “Instagramu”, a dirljivi stihovi, oduševili su brojne prijatelje, kolege, ali i pratioce.
Od kada je pre dve godine izgubio svoju Veru, Andrija se prvo na neko vrijeme povukao, kako bi odbolovao najvrjedniju i najvoljeniju osobu u svom životu. Zatim se vratio sa osmijehom, da svaki svoj uspijeh posveti majci.
O svojoj majci, Andrija je ranije govorio ovako:
– Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dijete i da smo zamijenili uloge – govorio je tada u jednom intervjuu Andrija, koji je svim bićem i do posljednjeg dana bio uz svoju majku.

Related posts

Ostavi komentar