Bojan Marović: Bio sam gladan, nesrećan i depresivan

Poznati pjevač Bojan Marović doživio je velika razočaranja o kojima je sada prvi put govorio. Imao je velike novčane probleme, a priznaje da se često dešavalo i da bude bez novca.

“Nisam to nikada pričao, ali sam tokom života doživljavao strašne pljačke. Ščepali su me menadžeri kada sam bio veoma mlad, na vrhuncu karijere, nakon učešća na festivalu „Sunčane skale“ i sav novac koji sam zarađivao uzimali su za sebe. Nikada više nego tada nisam nastupao i imao koncerata, a kući sam odlazio nesrećan i depresivan. Dok sam studirao bio sam gladan. Nekada nisam znao u kom gradu ležem, a u kom se budim”, kazao je Marović.

“Trenutak kada sam shvatio da tako više ne može bio je onaj kada sam se probudio s pečatima na glavi i sa pramenovima kose u rukama. Tada sam pozvao majku i pitao je šta da radim, požalio joj se da nemam novca, a ona mi je rekla da ćemo sve zajedno, kao i uvijek. Tada sam se i ošišao i riješio da krenem svojim putem. Da radim onako kako ja mislim da treba”.

S obzirom na to da je Bojan poznat kao čovjek koji ne skida osmijeh s lica, našalio se i na račun Crnogoraca i otkrio da oni zapravo nisu lijeni.

“Nismo mi lijeni, to se potpuno pogrešno uvrežilo kao stereotip. Mi smo spori. Mene kada neko nešto pita ja kažem: Pušti to, daj da popijemo kafu, sjutra ćemo. U Beogradu sam našao svoj mir i iako možda tako ne djeluje, ja stalno nešto radim. Ali, pošto je velika gužva i svuda je galama, ja puštam muziku i pjesme da govore za mene. Posljednju pjesmu objavio sam prije korone, a nova nadam se izlazi za desetak dana”, kazao je Marović na K1.

Gledaoce je obradovao svojim vanvremenskim hitovima „Više te nema“ i „Tebi je lako“ i kazao da se uprkos nedaćama koje su nakon velikog uspjeha tih numera uslijedile, tog perioda sjeća sa radošću i sjetom.

“Tada se u muzici uživalo, i muzika se slušala i gledala na tim velikim festivalima u Budvi i Herceg Novom. Nakon tako velikih hitova uz koje su se ljudi voljeli, grlili, ljubili i patili, cijelog života imaš veliku odgovornost”, priznao je Marović.

Related posts

Ostavi komentar