Crnogorski dvojac 2L objavio pjesmu i spot “Loša vijest”

Crnogorski dvojac, članovi grupe 2L, ne prestaju sa iznenađenjima. Mladi trep izvođači iz Podgorice svakim novim hitom naprave pometnju daleko starijim kolegama kada je trending na “jutjubu” u pitanju, a neobičnim tekstovima i vrhunskom produkcijom pesama zaludeli su i najpoznatije srpske tiktokere.

Na njihov šarm, ali i milionske preglede nije ostala imuna ni mlada folk pevačica Katarina Didanović sa kojom su Luka i Lazar snimili novu pjesmu pod nazivom “Loša vest”.

Produkcijski tim “Fleks” produkcije potrudio se da spot za ovu numeru, koja je već oduševila sve njihove fanove, bude snimljen na svetskom nivou, pa sami kadrovi koji su ekranizovani u Crnoj Gori, tačnije na Svetom Stefanu, Adi Bojani i Kotorskom zalivu – ostavljaju bez daha.

– Drago nam je što smo za kratko vreme uspeli da postanemo prepoznatljivi i što se naše pjesme slušaju širom granica bivše Jugoslavije. Trudimo se da budemo svoji, drugačiji i da ništa od toga što radimo ne bude usiljeno. Muzika je naša ljubav i tako se ophodimo prema njoj. Svakodnevno dobijamo prelijepe komentare na račun pjesama koje smo do sada snimili, a obećavamo publici da ćemo zajedno sa “Fleks” produkcijom tek napraviti muzičko i vizuelno ludilo – rekao nam je Lazar Živanović.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar