Crnogorski influenseri zablistali na dodjeli nagrada, a onda su im stigli komentari u inboksu i nastao je haos

Crnogorski infleunseri Jovana i Stefan Jovanović, zablistali su sinoć na dodjeli nagrada u luskuznom naselju u Tivtu, a svi su se okretali za ovim parom s obzirom na odabir garderobe koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Jovana koja na Instagramu broji 170 hiljada pratilaca pojavila se u dugoj maslinastoj haljini, dok je njen suprug, inače poznati crnogorski fotograf koji je imao prilike da sarađuje sa javnim ličnostima kako kod nas tako i iz regiona, ispratio suprugu i ponio odijelo sa dvodjelnim kopčanjem u maslinastoj boji koji je hit ove sezone.

Komentari su odmah pristigli sa svih starana, a Jovani je zatrpan inboks, pa je podijelila samo neke pohvale.

– Wow! Svjetski, a naši. Nema tog para u svijetu sa kojim bih mogla da vas uporedim, jer od svakog ste ljepši- glasio je jedan od komenatara.

Inače, poznati influenseri, zaokupiraju pažnju domaće javnosti, svojim nesvakidašnjim i duhovitim rils objavama, pa tako njihovi videi na kojima su zajedno dobijaju i preko 10 miliona pregleda po objavi.

Inače, među gostima bili su i influenseri iz Srbije Dunja Jovanić, Milan Maglov, ali i pjevač Danijel Alibabić sa suprugom i mnogi drugi.

Voditeljka programa je bila Maja Abramović, lice TV E.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar