Crnogorskog glumca gledate kao Orlanda svake večeri na “Prvoj”: Bio je oženjen lijepom koleginicom, a ćerki su dali neobično ime

Slaviša Čurović vas sa Božom Zuberom nasmijava do suza u seriji ” Igra sudbine” koja se emituje na “Prvoj”, a malo ko zna da je bio oženjen lijepom koleginicom Tijanom.

Tijana i Slaviša Čurović imaju ćerku, kojoj su dali veoma neobično, ali prelijepo ime – Taja.

Taja je žensko ime koje smatra skraćenicom imena Tatjana, što znači Vatrena kraljica ili imena Tajana čije je značenje čvrsta.

Nakon što su se Slaviša i Tijana razveli, a glumica je rekla da posle svega u brak – ne vjeruje!

– Mislim da smo mi žene, kad smo riješile da se borimo za ravnopravnost, uticale na to da brak kao institucija izgubi vrijednost. Nekada se znalo da muškarac ide u lov, a žena ostaje kod kuće da se brine o porodici i čeka muža da se vrati sa ulovom.

– Kada je žena riješila da izađe iz kuće i pomislila da sve može sama, bez njegove pomoći, muškarac se zbunio oko svoje uloge. No, sem što smo natovarile sebi na vrat previše obaveza, na neki način smo obezvrijedile muškarce i oni više ne znaju kako da se postave. Postali su grublji, u ovim vremenima izmiješanih uloga malo je onih koji su nežni, brižni, džentlmeni.

– Divim se retkim slučajevima brakova koji opstaju uprkos svim nedaćama, ali, nažalost, ne vjerujem više u brak kao instituciju. Nikad ne reci nikad, ali gledajući iz ove perspektive, ne bih se više udavala – ispričala je Tijana Čurović.

Related posts

Ostavi komentar