Crveni džemper idealan za praznike

Crvena boja jedna je od hrabrijih i uzbudljivijih odabira u stilskom izražaju, a njeno kombinovanje postaje privlačan zadatak svakoj zaljubljenici u modu.

Privlači pažnju, a osim u klasičnom duetu s crnom, bijelom i džinsom, pronaći ćete je kao modernog i zabavanog pratioca roze i sive. Osim u vidu odjevnih artikala, u ovom periodu jednako snažan pečat ostavlja i u vidu modnog dodatka. Bez obzira na to igrate li na klasiku ili želite iskočiti iz komfort zone, crveni tonovi su odabir koji će popraviti dan, obojiti ulice grada i pomoći da se osjećate samoupozdanije.

Crvene džempere nosimo bez obzira na praznike, ali moramo priznati da je ipak najdraži u spomenutom periodu. Riječ je o komadu koji se s lakoćom kombinuje u brojnim varijantama, od onih dnevnih opuštenih pa sve do nešto upečatljivijih. Crveni džemper nosimo s omiljenim patikama i gležnjericama ili pak lepršavom suknjom, odnosno kožnom mini suknjom, a sve zajedno na kraju je najbolje.

Crvena boja je sama po sebi vrlo dominantna i upečatljiva, stoga ako se odlučite za takav džemper, imajte na umu da vam nije potrebno puno drugih detalja ili uzoraka kako biste izgledali posebno, već se odlučite za jednostavne odabire koji će naglasiti ono najljepše.

Related posts

Ostavi komentar