Dior kreira masku protiv starenja: Za deset minuta do blistave kože

Luksuzni brend Dior pridružuje se francuskom stručnjaku za LED tehnologiju Lucibel povodom kreiranja LED maski protiv starenja pod nazivom “Dior Skin Light”.

LED masku je dizajnirao Olivije Lapidus, koji je radio na inovativnom tekstilu, posebno na tkaninama koje se odnose na svjetlost. Njihovo partnerstvo počelo je u julu 2022. zasnovano na maski protiv starenja futurističkog izgleda.

Maska se prodaje za 4.000 eura

Francuska kuća, u vlasništvu LVMH kompanije, upravo je lansirala “Dior Skin Light”, LED masku protiv starenja. Predstavljena u spa centru Dior Cheval Blanc u Parizu, maska koja se prodaje za 4.000 eura, sada je dostupna na sajtu brenda Dior, u spa centrima luksuznog brenda kao i u Dior buticima, posebno u Parizu, Londonu, Ženevi i Oslu, prenosi Avaz.

Zahvaljujući svojoj fotobiomodulacionoj tehnologiji, koja koristi crveno svijetlo da stimuliše ćelije kože, “Dior Skin Light” je dizajnirana da podmladi kožu, stimulišući proizvodnju kolagena i elastina.

“Za samo dvanaest minuta, LED diode djeluju na crvenilo, pore i serum za blistavu, zategnutu i ​​zaglađenu kožu”, obećava Dior.

Related posts

Ostavi komentar