Dvije titule za Nikšićanku Ivanu Čupić

Nikšićanka Ivana Čupić godinama gradu uspješnu karijeru. Na nedavno održanom takmičenju Miss Freedom of the World u Sofiji odnijela je titulu Miss Freedom Balkan 2021, dok je u Atini, na Miss Tourism Planet takmičenju, proglašena za prvu titulu Miss Fashion Model.

Takmičenje u Atini, ističe, da je posebno jer je nakon dugogodišnje karijere konačno ponijela prvu titulu. Na pomenutom takmičenju bila je i jedina predstavnica naše zemlje.

U Sofiji za titulu najljepše takmičilo se 50 djevojaka iz raznih djelova svijeta.

Pripreme su trajale skoro mjesec dana, a djevojke su imale priliku da posjete sve znamenitosti ovog grada.

„Takmičenje je u svom programu obuhvatalo i talent show kao i raznorazne televizijske emisije. Veliku zahvalnost dugujemo Shepjtim Zenelli, čovjeku koji nam je omogućio sve ovo i koji je od prvog dana bio tu za nas 24 časa. Moj izgled su danima krasile predivne kreacije naše poznate modne kreatorke, Jelene Roganovic, dok sam u Atini nosila kreacije Lidije Burić “, priča dvadesetosmogodišnja Nikšićanka.

Trenutno, kaže, ima nekoliko ponuda za rad u inostranstvu.

„Iza mene je dosta radan period, tako da ću sada u svojoj državi malo odmarati i kreirati dalje planove za posao“, dodaje ona.

U svijetu modelinga je skoro deset godina, a u isti je ušla sasvim slučajno.

„Od malena sam jasno znala da će scena biti moj svijet, ali istovremeno, nisam znala precizno kakva scena. Nakon muzičke, plesne i kratko filmske scene uslijedila je pista i ostala je, do danas. Uvijek ističem da je manekenstvo moj poziv, dok su izbori za miss samo idealna prilika za putovanje i druženje. Ali ipak, kroz čitavo vrijeme koje sam u ovom poslu, prožimaju se izbori ljepote sa primamljivim destinacijama i uvijek mi bude teško da ih odbijem. Tako sam bila u dalekoj Kini gdje sam učestvovala na jednom od top pet takmičenja u svijetu Miss Model of the World, i baš tamo sam nosila kostime čuvene Victoria’s secret kuće uz famozna krila sa Swarowski kristalima. Takođe, moram izdvojiti i World’s next top model u prelijepom Bejrutu, gdje sam svoju Crnu Goru dovela na drugo mjesto“, kazala je Ivana.

Related posts

Ostavi komentar