Emina Jahović: Za mene je samopouzdanje imperativ, bez njega nema istinske ljepote

Emina Jahović, osnivač i kreativni direktor YAEMINA BEAUTY, premijerno je u Beogradu predstavila novi brend ljepote koji se sastoji od 55 najkvalitetnijih proizvoda za šminkanje u 16 kategorija, koji su najvećim dijelom proizvedeni u Italiji.

Poslije više od pet godina napornog rada u saradnji sa timom najvećih stručnjaka za ljepotu u kozmetičkoj industriji, realizovana je nova poslovna ideja sa ciljem da svim ženama ponudi praktičnu „Needed“ mejkap kolekciju, kao i originalnu liniju parfema „Endorfin“ po pristupačnim cijenama.

“Zajedno sa stručnjacima iz Italije, Njemačke, Turske i Srbije razvili smo YAEMINA BEAUTY proizvode. Birali smo najkvalitetnije sastojke, vodili računa da svaki proizvod bude postojan, lagan, da se ženama dopada kada ga nanesu na lice i da, koristeći minimalne količine, dobiju odličan rezultat. Meni je svaki proizvod važan, i zato sam kreirala sve one koje i sama koristim. Željela sam da inspirišem žene koje su u različitim periodima života i zato imamo na primjer kolekcije za vjenčanje, za izlaske, za dnevne varijante, zatim za brinete, za djevojke svjetlije puti. Sa puno posvećenosti sam birala imena koja su inspirativna i simbolična u odnosu na boju proizvoda i efekat koji se sa njim postiže. Uvjerena sam da će svaka žena moći da ih poveže sa svojim osjećanjima“ – izjavila je Emina Jahović na predstavljanju svog brenda i dodala:

“Ponosna sam što najveći dio mog tima čine samostalne i jake žene. Za mene ovo nije biznis, nego jedna preduzetnička inicijativa pokrenuta sa namerom da ohrabrimo i druge žene da izađu iz zone komfora i učine nešto za šta nisu imale hrabrosti, ali jesu želju i strast.

Osim visokog kvaliteta proizvoda, najveće vrijednosti mejkap kolekcije „Needed“ su dostupnost, postojanost i praktičnost. Emina je posebno ponosna na činjenicu da je gotovo 90 odsto proizvoda veganskog porijekla.

“Skoro dvije decenije sam pred kamerama. Nerijetko na snimanjima promenim i po pet-šest različitih izdanja, a svako od njih prati i nova šminka. Zahvaljujući tome sam naučila kako da spojim znanje profesionalaca sa svakodnevnim potrebama žena. Svaka od nas ima svoju pozornicu, bez obzira čime se bavi – da li radi u banci, prodavnici, nekoj korporaciji, na televiziji ili je kod kuće sa djecom. Svaka od nas želi da ostvari svoj potencijal i da bude puna samopouzdanja” – rekla je Emina i dodala:

“Za mene je samopouzdanje imperativ, bez njega nema istinske ljepote. Vjerujte u sebe, volite sebe i negujte se. Budite zvezda na svojoj pozornici života u svakom trenutku jer zaslužujete samo aplauze. Vjerujem da je svaka žena lijepa i jedinstvena i zato je važno da uvijek podržimo jedna drugu“ – istakla je Emina na premijeri brenda.

Pored mejkap kolekcije „Needed“, liniju parfema “Endorfin” čine četiri različite mirisne note koje su kreirane od sastojaka najvišeg kvaliteta i sa ciljem da podignu nivo raspoloženja i energije kod svake žene tokom cijelog dana.

“Nakon velikog uspjeha sa prethodnim parfemom, poželela sam da ovaj put odemo korak dalje i kreiramo različite mirisne note, za svačiji ukus. Naučno je dokazano koliko receptori za miris utiču na mozak i emocije, zato želim da se uz “Endorfin” još više radujemo, smejemo i volimo, što nam je u ovim danima i te kako potrebno” – zaključila je Jahovićeva i najavila uskoro novo druženje sa publikom.

N.V. foto: YAEMINA BEAUTY

Related posts

Ostavi komentar