Espadrile s punom petom idealna obuća za ljetnje dane

Jedan od najvećih izazova koji donose topli ljetnji dani je kombinovanje garderobe u kojoj ćemo se osjećati ugodno i izgledati dobro, kako za poslovne prilike, tako i tokom opuštenih šetnji.

Uz odjevne komade od lana i romantične haljine, među nezaobilaznim modnim favoritima za ljeto u gradu ističe se i nekoliko modnih dodataka. Uz trendi torbe, retro sunčane naočare i nekoliko efektnih komada nakita i detalja za kosu, cipele su modni dodatak koji se nalazi na samom vrhu liste modnih prioriteta.

Espadrile s punom petom

U kojem se modelu kriju ljetnje cipele stvorene za ljeto u gradu? Istovremeno šarmantne i udobne, espadrile s punom petom model su s kojim ne možete pogriješiti.

Istovremeno šarmantne i udobne, espadrile s punom petom upravo su ono što tražimo u savršenoj ljetnjoj cipeli za užarene gradske ulice. U bezbroj različitih modela koji su svoje mjesto našli u ljetnjim kolekcijama poznatih brendova espadrila, ali i brendova koji imaju modele pristupačnih cijena, espadrile s punom petom su ljetnje cipele u kojima ćete bez problema, ali s dozom šarma, lako provesti cijeli dan.

Iako je njihova udobnost ono što će nas iznova osvajati svakim korakom, efektni modeli ono su što će nas privući na prvi pogled. Zadržavajući klasičan karakter i jednostavnost linija espadrila, ali s dodatkom nekoliko centimetara potpetice koju zbog pune pete nećete ni osjetiti te raskošnih boja i trendi detalja, poznati brendovi u svojim su ljetnim kolekcijama predstavili modele za svačiji ukus.

Kako ih nositi ovog ljeta?

U kombinaciji s ljetnjim poslovnim klasicima, romantičnim haljinama, omiljenim ležernim outfitom u kojem se spajaju ljetni top i teksas šorts ili u spoju s elegantnim odjevnim komadima za tople ljetne večeri – mogućnosti je bezbroj jer ovaj model izgleda dobro u svakoj kombinaciji.

Bez obzira na stalna osvježenja u svijetu obuće i trendove koji u nama bude dodatnu dozu odvažnosti, espadrile s punom petom i dalje su jedan od najdražih dodataka ljetnjoj garderobi.

One su sinonim za ljetnju bezbrižnost i model čiji šarm ne jenjava iz godine u godinu. A modeli s punom petom istovremeno su stabilni i ugodni za nošenje, dok im njihov atraktivan dizajn nudi mogućnost prilagođavanja raznim stilskim opcijama.

Related posts

Ostavi komentar