Izabela Roselini stiže u Crnu Goru

RUBIX Festival je događaj koji se već drugu godinu zaredom dešava na jedinstvenoj Sinhro sceni u Porto Montenegru. Nekadašnje mjesto za remont podmornica,  postao je prostor koji kroz Rubix Festival nudi podsticajne programe, nastupe, pozorišne komade, koncerte, plesne performanse, razne aspekte vizuelnih umjetnosti, dizajna i tehnologije. Ove godine Rubix Festival će se održati od 8-10 avgusta.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa Džona Malkoviča, 8. Avgusta na Sinhrono sceni će nastupiti glumica i model Izabela Roselini

Ćerka poznate švedske glumice Ingrid Bergman i čuvenog italijanskog filmskog reditelja Roberta Roselinija, stekla je karijeru u svijetu američkog filma. Proslavile su je uloge u američkoj kinematografiji, uključujući filmove ‘Plavi somot’ i ‘Smrt postaje ona’. Pored glumačke slave stekla je i onu u svijetu modelinga, kada je postala zaštnitno lice čuvenog brenda “Lancome” otelotvorujući eleganciju i svestranost.

Poznata po svom strastvenom radu na očuvanju divljih životinja ona će 8. avgusta kako su najavili organizatori festivala izvesti jedinstvenu monodramu “Darwin’s Smile”, koja dočaravajući emocionalni odnos između ljudi i životinja, budi svijest o evoluciji, glumi i etologiji. Predstava ujedinjuje umjetnost i nauku, kroz prizmu empatije i evolucije.

Foto: Rubix festival

Related posts

Ostavi komentar