Ivan Vukčević ošišao Novak Đokovića pa poručio: “Ovaj trenutak sam čekao 20 godina”

Poznatom crnogorskom frizeru Ivanu Vukčeviću danas se ispunil najveća želja – ošišao je Novaka Đokovića!Vučević je fotografiju sa Novakom objavio na društvenim mrežama i ispričao kako je do susreta došlo.  

Vukčević je kazao da najbolji svjetski teniser nije imao posebnih zahtjeva oko frizure.

“Gledajući mečeve, znao sam i da primijetim Novakovu frizuru i prokomentarišem kako mu je kosa zahtjevna za šišanje. Jednom me je Maja pitala, zamisli da nekad ošišaš Novaka, na šta sam odgovorio, ma nema šanse da se to desi. Iako sam potajno želio svim srcem i sanjao taj trenutak. Kad sam dobio poziv od svojih prijatelja da zakažu šišanje za Novaka, bio sam u nevjerici. Nazvao sam Maju i rekao, danas sam dobio poziv koji sam cijelog života čekao. Pogodi kome bih se obradovao najviše poslije porodice”, napisao je Vukčević.

On je poručio da je tog dana otkazao sva druga šišanja, i kao „zapeta puška” čekao Novaka.

” Kad se pojavio, izvinio se što malo kasni, a ja sam mu rekao, ja na ovaj trenutak čekam 20 godina. Danas sam stvorio uspomene za cijeli život. Ošišao sam Novaka pred odlazak na Olimpijske igre u Tokio. Slikali smo se, popričali o sportu i još jednom me uvjerio da su najveći ljudi najjednostavniji. Novače, hvala ti “, pohvalio se Vukčević.

Related posts

Ostavi komentar