Kako aktivirati zakon privlačenja i ostvariti svoje želje

Zamislite da prvo osjetite sreću, kao da vam se želja već ostvarila, jer tako ćete da privučete sav uspjeh koji ste ikada željeli, i ne samo to – sreća će vam doći lako ako se ne trudite previše i ne forsirate stvari u životu.

Učiteljica Zakona privlačenja Abraham upoređuje proces manifestacije sa čamcem u potoku.

Ili možete pustiti svoj čamac da teče nizvodno po rijeci, ili se možete boriti da ga vodite uzvodno.

Kad god se osjećate opušteno i dozvolite sebi da idete sa strujom, tada plutate prema svojim ciljevima.

Međutim, kada se jako borite da se nešto dogodi, radite protiv struje i zapravo blokirate da se vaši ciljevi manifestuju.

Naše emocije su ključ za razumijevanje u kom pravcu ide naš čamac. Jednostavno rečeno, ako osjećamo negativne emocije, borimo se.

Ako osjetimo pozitivnu emociju, idemo dalje.

Želite da pronađete ljubav svog života? Evo i kako da to uradite pomoću zakona privlačenja:

Recimo da pokušavate da pronađete partnera. Vaša potraga nije bila uspješna, jer ne osjećate da se možete povezati na intimnom nivou sa bilo kojim momkom.

Želite djecu i osjećate anksioznost, jer vam biološki sat otkucava. Dakle, svaki put kada odete na novi sastanak, nosite ovu duboku anksioznost sa sobom.

Izlasci postaju borba i nešto što proizvodi strah, jer sa svakim neuspjelim sastankom vaša anksioznost raste.

U ovoj situaciji, čak i ako ste uzbuđeni zbog svake nove osobe koju upoznate, glavna emocija koju dovedete na sastanak je strah ili bojazan.

U suštini, emocionalno, vaš čamac se bori protiv struje.

Pa kako preokrenuti ovu situaciju?

U potpunosti treba da se odmaknete od situacije i osjećaćete se bolje. To može značiti da nećete izlaziti neko vrijeme, dok ne osjetite nalet pozitivnosti, jer u vašem trenutnom emocionalnom stanju, svi partneri koje ćete privući su neprikladni.

Zanimljivost zakona privlačenja je da ne morate baš da se osjećate dobro u vezi sa zabavom, već da generalno morate da se osjećate pozitivno.

Možete se osjećati dobro u vezi sa bilo čim što menja vašu vibraciju. Pokušajte da radite nešto što vas ispunjava i podiže vašu vibraciju.

Šetajte, idite na planinarenje ili na časove plesa.

Čim počnete sa vašim omiljenim hobijem polako ćete osjetiti kako se smjenjuju emocije, a vaše srce se ispunjava radošću.

Ova suptilna promjena u vašim emocijama će vam omogućiti da se opustite i okrenete svoj “čamac” niz potok.

Ovo je stanje u kome dozvoljavate manifestacijama da uđu u vaš život. U ovom stanju je moguće da vam muškarac iz snova uđe u trag.

Naravno, ako samo jednom uradite nešto što vam prija to vam neće promijeniti sve neprijatne misli i anksioznost u vezi sa pronalaženjem partnera.

Dakle, ovo treba da svakodnevno ili što češće da praktikujete.

Ključ je da ispunite svoj život trenucima sreće što je više moguće.

To podrazumijeva izbor aktivnosti koje vam donose radost i stvaranje života koji volite, bez obzira da li vam se muškarac pridružuje ili ne.

Sa tog mjesta možete ukloniti svoju anksioznost u vezi sa pronalaženjem partnera.

Dobra vijest u svemu ovome je da mi imamo kontrolu. Niko ne može preuzeti našu sreću osim nas samih.

(Stil.kurir)

Related posts

Ostavi komentar