Kakve ćemo čizme nositi ove sezone

Svaka jesen označava novine u životu, a isto se može reći i za obuću i odjeću za kišne i hladne dane. Danas pažnju usmjeravamo na čizme, a kako sada stvari stoje, nosićemo modele koji su upadljivi, hromatski, neon, ili sa prizvukom ʽ90-ih. Urednici modne platforme Stylight potrudili su se da isprate ponašanje svojih korisnika, čiji broj godišnje dostigne cifru od 120 miliona. Prema njihovom uzorku u trendu su modeli različitog dizajna, boje i materijala, a izdvajaju se kratke gumene i vojničke čizme sa vidnim kramponima. Podsjećanja radi, drugi navedeni par bio je poprilično zastupljen i prethodne godine. U redovima koji slijede, otkrijte sve što vas interesuje na jednom mjestu, i spremni krenite u jesenju kupovinu.

1. Čizme do koljena na malu štiklu

Čuvena kitten heel dospjela je u žižu interesovanja tokom posljednje decenije prošlog vijeka, a već nekoliko ljetnjih sezona suvereno vlada modnom scenom. Ništa manje atraktivna nije ni u zimskoj varijanti, kao što možete vidjeti na fotografiji.

2. Vojničke čizme na platformu

Ovaj model je povratnik na listi, jer je bio hit i tokom prethodne sezone. Moramo priznati da nisu najfinijeg dizajna na oko, ali stilisti poručuju da se u cipelarniku nađe par isključivo u crnoj boji.

3. Šarene čizme do članka

Kraj ljeta ne mora sa sobom da povlači i obuću zagasitih, sumornih tonova. Naprotiv, čizme u boji donose pravo osvježenje na ulice. Najveća potražnja vlada za modelima pastelnih tonova, jer je optimizam na cijeni.

4. Čizme uz nogu

U slučaju ovog modela, važno je da prijanja uz nogu, i da je od rastegljivog materijala, po mogućstvu od prirodne kože. Zavodljive ili retro, nije važno, ali zato neutralna boja jeste.

5. Srebrne ili zlatne

Sjaj i šljokice većinu nas asociraju na žurku i dobro raspoloženje, a prikladne su kako u večernjim satima, tako i danju.

6. Gumene čizme do članka

Za razliku od modela na koji smo navikli, gumene čizme sada se nose u mini varijanti. Naglasak je na masivnoj peti.

(Citymagazin)

Related posts

Ostavi komentar