Lazar Ilić predstavlja svoju novu kolekciju

 Lazar Ilić predstaviće svoju novu kolekciju 24. novembra u okviru Crnogorske nedjelje mode-Somersby Fashion Week Montenegro. Osim nove kolekcije,on kaže da je nov i koncept kompletnog događaja, do sada neviđen na modnim manifestacijama u Crnoj Gori.

-Ovog puta moje predstavljanje će biti nešto što na našim prostorima ljudi nisu imali prilike da vide, a to je koncept koji sam gledao u Parizu, Milanu, Njujorku i to od strane najvećih svjetskih brendova kao što su Zanotti, Jimmy Choo, Chanel…. Okupićemo se u prostorijama predsjedničkog apartmana hotela CUE gdje će biti upriličen modni ručak i prezentacija nove kolekcije, bez prisustva publike i medija. Ugostićemo deset naših poznatih dama iz Crne Gore koje će, osim same prezentacije, biti dio i nove kampanje koju ćemo snimiti upravo tog dana-kaže Lazar.

On pojašnjava da je, osim kreativne vizije, jedan od razloga za ovakvu prezentaciju i predostrožnost, odnosno želja da događaj, epidemiološki, prođe na što bezbjedniji način.

-Na prezentaciji će biti predstavljeno 40 modela inspirisanih legendarnim likovima serije i filmova ,,Sex and the city”. Ova kolekcija je nešto sasvim drugačije od onog što je publika imala prilike da vidi kada je moj rad u pitanju. Mnoštvo boja, dezena, krojeva za razne prilike… Novina su plus size modeli. Kolekcija je spoj nespojivog i zamišljena je upravo tako da se može nositi kako na posao, tako u večernji izlazak, a dio modela je namijenjen za svečane prilike. Tako će biti predstavljeni i modeli koje su nosile neke od najvećih balkanskih zvijezda, među kojima je i Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović, ali i još neke javne ličnosti koje sada ne bih pominjao nego bih ostavio prostora za iznenađenje-priča Lazar.

Osim kolekcije garderobe biće prikazani i novi modeli torbi.

-Podjednako se radujem svim novitetima, pogotovo torbama jer sam ove modele uradio u posljednjem trenutku. To su tri torbe znatno boljeg kvaliteta u odnosu na prethodne modele i kreirane za tri različita tipa žene-pojašnjava Lazar.

Prezentacija kolekcije biće prilika i da Lazar predstavi nakit i novi logo.

-Logo manija je zavladala svijetom, a ja se trudim da budem u korak sa svjetskim modnim trendovima, pa ću predstaviti nosivi nakit sa mojim logom. To je nešto što me posebno raduje jer smatram da od toga trenutka počinje za mene nova stranica-najavljuje Lazar.

On se, kaže, raduje što će njegova sestra Kristina prve večeri Crnogorske nedjelje mode predstaviti, po prvi put, kolekciju njihovog zajedničkog modnog brenda Hunt. To je, dodaje, još jedan dokaz da su vrijedno radili i poslije duže pauze odlučili da obraduju sve dame koje su strpljivo čekale novitete iz njihovog ateljea.

Related posts

Ostavi komentar